Bij ieder spel online roulette, heb je de optie om een Quick Spin aan te zetten. Deze manier is voor ons een methode om net even sneller resultaat te boeken. Want we hebben al zo weinig tijd in ons leven toch?

Als je dan ook lekker het tempo erin wilt houden, dan is de Quick Spin echt ideaal. In dit artikel vertel ik je de vijf voor- en nadelen van de Quick Spin. Ben jij een serieuze Quick Spin speler, dan moet je hier absoluut gebruik van maken.

Benieuwd naar de Quick Spin opties? Lees dan snel verder!

Voordelen

Er zitten zat voordelen aan Quick Spin, ook wat nadelen waar je verderop meer over leest.

Ten eerste is het grootste voordeel aan Quick Spin natuurlijk de tijd die je bespaart. Je bent simpelweg minder tijd kwijt aan het wachten totdat er een balletje gevallen is. Nu ga je in de turbo mode door en ontdek je wat het resultaat is. Je hoeft niet meer te wachten, in enkele seconden weet jij hoe het ervoor staat wat het spelen een stuk makkelijker maakt.

Je drukt simpelweg op de knop en er komt een uitkomst uit. Als je overigens nog op zoek bent naar de Quick Spin, dan is het handig om te weten waar je deze kunt vinden. Bij Netent roulette wielen is aan de linkerkant de Quick Spin knop te vinden. Deze zal altijd samen staan met de repeat bet knop, je hoeft dus niet lang te zoeken voordat je de juiste knop vindt.

De overige opties van de Quick Spin zijn er niet. Het grootste voordeel is dat je binnen een seconde een nieuwe ronde draait. Verder zitten er gene voordelen verbonden aan de Quick Spin knop.

Nadelen

Behalve voordelen, zijn er zoals altijd ook nadelen te vinden aan de Quick Spin knop. Het grootste nadeel is dat je te snel gaat spelen. Je denkt te weinig na tijdens het inzetten waardoor je simpelweg te vaak en te veel inzet.

Wanneer je de rust neemt om te spelen, voorkom je dat je te hoge bedragen te vaak inzet. Het gevaar van de Quick Spin knop is dan ook dat je te hard speelt. Het is vaak beter om een stapje terug te nemen dan dat je continu blijft inzetten.

De kosten blijven zo lager en je kunt stukken beter overzicht houden. Het is simpelweg de makkelijkste manier om al je geld te verliezen. Weet dan ook dat je beter zonder Quick Spin knop bij online roulette kunt spelen dan met. Dit geeft je veel meer rust!