Een vraag die ons ook soms door het hoofd blijft zweven, is of we het soms niet te moeilijk proberen te doen. Veel spelers proberen online roulette echter op een makkelijkere manier te verslaan. Zelden zal er een speler week op week flink kunnen winnen met online roulette. Het is namelijk een spel, dat niet te voorspellen is en waar je ook geen meester in kunt worden. Wat wij wel allen van mening zijn, is dat je een speler kunt worden die zeer weinig verliest en altijd meer wint dan verliest, over een langere tijd gezien. Daarom willen wij graag de vraag of je het altijd op de makkelijkste manier moet proberen met online roulette te winnen, uit een te zetten.

Wat verstaan wij onder makkelijk?

Bij online roulette is er een enorm arsenaal aan roulette strategieën te vinden. Dat is voor online maar ook offline, waardoor er wel honderden zo niet duizenden roulette strategieën te vinden zijn. Dat zorgt ervoor dat het beoordelen van een echte roulette strategie bijna niet te doen is. Welke strategie is beter dan de andere strategie? Als je niet alle roulette strategieën kent, zal je simpelweg nooit weten welke strategie het best is.

Wat we wel weten, is dat er roulette strategieën zijn die gericht zijn op een snelle uitbetaling. Dat terwijl andere tactieken zich juist liever op de lange termijn visie richten. Over het algemeen zijn er veel meer tactieken te vinden die zich op de korte termijn richten, dan op de lange termijn. Dit heeft simpelweg te maken met het aantal tactieken dat zich richt op spelers die niet lang willen wachten om geld te winnen. Helaas zitten er best wat nadelen aan korte termijn tactieken.

Nadelen van korte termijn roulette strategieën?

Het eerste nadeel dat ik graag met je uitlicht, is het nemen van grote risico’s om op korte termijn winsten te behalen. In de financiële sector gebruiken topinvesteerders vaak de term “High Risk, High Reward”. Echter weten zij zelf ook maar al te goed, dat deze denkwijze voor veel problemen kan zorgen.

Spelers die zich het liefst op de korte termijn richten, nemen al snel grote risico’s, zonder de gevolgen te overwegen. Wanneer deze spelers zouden weten hoe snel zij met korte termijn roulette strategieën wel niet door hun budget heen kunnen zijn, zouden ze er mogelijk niet voor kiezen om deze strategieën te volgen.

Onoverzichtelijk

Een roulette strategie die op de korte termijn is gericht, en dus gezien kan worden als een makkelijke strategie, is niet te meten. Je kan niet na 1 inzet redenen dat jouw strategie wel werkt, aangezien je hebt gewonnen. Met een lange termijn roulette strategie kan je meten hoeveel rondes je wint, hoeveel en hoeveel je hebt verloren. Op die manier kan je precies uitmeten hoeveel geld er is uitgeven en hoe de strategie het bij jou heeft gedaan.

Daarom kan je beter een lange termijn roulette tactiek gebruiken, al is het alleen al omdat je veel beter kunt herkennen wanneer je aan het verliezen bent.