Ah daar is weer een roulette artikel met verse informatie om te winnen. Genoeg is er gedaan voor de totstandbrenging van deze opsomming. Ik heb jarenlang moeten verliezen, winnen, verliezen en af en toe winnen om de lessen die ik in dit artikel beschrijf te kunnen delen.

En wat voor een lessen. Je kunt eenmalig in contact komen met mijn innerlijke roulette metabolisme om alles te leren van wat je juist niet moet doen. Deze online roulette vuistregels leef ik namelijk altijd na. Hoe ik mij ook voel – roulette kan alleen gespeeld worden als ik deze regels er diep in stamp.

Stampen, stampen en nog eens stampen. De enige manier om de online roulette regels te onthouden.

Nooit meer inzetten dan verantwoord is

Deze regel had je mijlenver kunnen zien aankomen. Nooit meer inzetten dan je lief is. Dat is wat je van mij had mogen verwachten en je ook hoort. Ik wil jou en anderen nog maar eens benadrukken dat je nooit een cent meer moet inzetten dan verantwoord is. Je wilt niet in de vicieuze roulette spiraal terechtkomen waar je blijft verliezen.

En blijven verliezen eindigt altijd in een groter verlies. Een verlies waar jij je echt rot bij kan voelen.

Daarom is mijn eerste vuistregel dat ik nooit meer inzet dan verstandig is. Je kan je namelijk niet goed voelen bij een inzet die te hoog is. Dat voel je van binnen en merk je van buiten.

Speel met je eigen geld

Elke cent die je inzet moet honderd procent van jou zijn. Niet van vrienden en al helemaal niet geleend geld. Stel je verliest, dan hoeft er bij roulette niets aan de hand te zijn. Mits het jouw eigen geld is natuurlijk. Verlies je geld van anderen, dan zou het wel eens je band kunnen beschadigen. En vrienden heb je voor het leven. Behalve als je ze slecht behandelt.

Geniet van roulette en stop wanneer het genieten over is

Roulette is online een amusementsspel. Je hoort er kortom van te genieten zonder dat jij je er rot bij voelt. Vanaf het moment dat plezier verdwenen is gaat er een knop om. Het spel is niet meer leuk. Je wilt even wat anders en roulette gaat jou niet laten genieten. Verliezen is niet leuk, maar een klein verlies vond je niet erg. Een groter verlies? Het genieten is direct weg.

Stop daarom altijd wanneer de plezier weg is. Speel wanneer het leuk is en stop meteen als de pret over is. Dat is mijn online roulette regel waar jij een leukere tijd mee kan beleven.