Miljonair, dat wil iedereen wel zijn. Maar kan je ook met online gokken miljonair worden? Dat zou natuurlijk erg mooi zijn, om door lekker online te gokken ook nog is een paar miljoen euro te winnen. Dan hoef je nooit meer te werken en kan je lekker elke week op vakantie. Lees snel verder met welke spellen miljonair kan worden.

online-casino

Miljonair worden met online gokken: een lastige klus

Voordat we je vertellen met welke spellen je miljonair kan worden moeten we eerst de vraag beantwoorden: kan je met online gokken miljonair worden? Het korte antwoord op deze vraag is: ja dat kan. Het lange antwoord op deze vraag is: ja dat kan, maar het is erg lastig. Er zijn eigenlijk twee manieren om miljonair te worden met online gokken:

  1. Veel geld inzetten en geluk hebben
  2. Een jackpot winnen

Als je voor de eerste optie kiest dan is het doel om grof geld in te zetten met bijvoorbeeld tables games en vervolgens hopen op een goede streak. Als je bijvoorbeeld tienduizend euro per keer inzet en een avond vol geluk hebt, maak je kans om meer dan een miljoen te winnen. Echter is dat voor gokkers waarschijnlijk niet mogelijk. Voor de gokkers met een kleine portomonee is de tweede optie beter. Door op een slotmachine te spelen met een progressieve jackpot maak je ook kans om miljoenen te winnen. De kans is dan wel iets lager, maar de inzetten zijn ook vele malen lager!

High risk, high reward: miljonair worden met roulette

Als je bereid om veel in geld in één keer in te zetten en stalen zenuwen hebt, dan kan je met roulette miljonair worden. Het is een zeer gewaarde strategie en zeker niet voor mensen die niet goed tegen stress kunnen. Maar als je bereid bent om duizenden euro’s in één keer in te zetten dan is dit de strategie voor jou. Je begint door 775 euro in te zetten op je favoriete getal. Als je het getal hit dan win je 27.900 euro. Vervolgens zet je dit hele bedrag in op één getal en hoop dat je wint. Als het getal nog een keer valt dan ben je miljonair! Je wint dan 1.004.400 euro!

Miljonair worden met slot machines: het kan bij het Comeon

Als je liever niet te veel geld in één keer wilt inzetten en gewoon rustig aan wilt doen, dan kan je beter bij het Comeon terecht. Hier zijn drie slot machines met een jackpot van meer dan een miljoen euro. Je kan kiezen uit de volgende drie slot machines: Mega Fortune; Hall of Gods; Arabian Nights. Je kan hier dus lekker op je gemak genieten van een slot machine en ook nog eens miljonair worden!