Je wilt geld verdienen en je bent een ongelofelijk grote fan van online roulette. Kan jij dan van je hobby je ‘werk’ maken? In principe niet, want online roulette is absoluut geen spel dat een vast inkomen kan garanderen. Wat het wel kan, is veel geld opleveren,

mits

je voldoende geluk hebt.

Er zijn namelijk steeds meer mensen die online roulette en andere kansspelen als manieren zien om voor langere periodes geld te verdienen. Het is weliswaar mogelijk, maar de daadwerkelijke kansen dat jij hierin slaagt, zijn laag.

Kansspelen zijn niet gemaakt om op lange termijn mee te verdienen, spellen zoals poker al meer. Maar waarom lukt het sommige mensen dan toch om met online roulette geld te verdienen?

Ik wil geld verdienen met online roulette

Ambitieus is het zeker, het doel om met online roulette geld te verdienen. Makkelijk kan het ook zijn, als het je voor langere tijd meezit. Dan hoef je namelijk alleen maar te hopen dat je vaak de juiste inzet plaatst en daar voldoende geld uitkomt. Maar op termijn zijn de kansen sterk in jouw nadeel als je echt geld wilt verdienen met online roulette. Waarom eigenlijk?

We hoeven niet geheimzinnig te doen over het feit dat online roulette een kansspel is. Dat wil zeggen dat je niet kunt voorspellen wat de uitkomst van een ronde roulette is. Je kan weliswaar gokken dat je goedzit, echter zal deze gok op niets meer gebaseerd zijn dan een, jawel, gok.

Zonder te gokken kan je dus ook geen online roulette spelen, want het spel draait volledig om gokken. Daar is niets verkeerd aan, spelers moeten echter wel beseffen dat dit het geval is.

Je kunt dan ook, als de kansen voor langere tijd in jouw voordeel liggen, geld verdienen met online roulette. Je kunt alleen niet vooraf weten of je daadwerkelijk geld gaat verdienen met roulette, aangezien je ook niet kunt weten of jouw inzetten zich gaan laten uitbetalen.

Waarom kunnen sommige mensen dan wel met roulette geld verdienen?

Doordat je vaak alleen de succesverhalen van roulette ziet, lijkt het alsof er spelers zijn die erin slagen om geld te verdienen met roulette. Dat is dan ook zeker mogelijk, maar voor iedere 48 winnaars zijn er 52 verliezers, dat is namelijk precies de verhouding die bij roulette hoort. Je kunt bij de 48 winnaars zitten en met hoge bedragen gespeeld hebben, dan, als je heel veel geluk hebt gehad, kan je bijzonder hogere bedragen winnen. Als je echter de ene keer wel geluk hebt en de andere keer niet, zou je zomaar quitte kunnen draaien of zelfs verliezen.

Je moet online roulette daarom ook niet zien als een spel waar je voor langere tijd geld mee kunt verdienen. Online roulette moet juist gezien worden als een spel waar je af en toe veel geld mee kunt winnen, maar niet een vast inkomen.

Wil jij geld verdienen met roulette? Dan kan je hier roulette spelen.