Het zal natuurlijk superleuk zijn om eens met vrienden online te gokken. Ik doe het zelf ook af en toe. Om gewoon lekker los te gaan en te knallen wanneer dat mogelijk is.

Maar hoe goed is het om online roulette met je vrienden te spelen. Kan gokken een goede invloed hebben als je het met vrienden doet?

Ik heb daar zo mijn eigen mening over. Zoals je van mij al jaren gewend bent.

Online roulette is een van die spellen dat je met vrienden zou kunnen spelen. Raad ik het aan?

Ik ga het je vertellen

Roulette en je vrienden hebben invloed op hoe jij je voelt

Dat gevoelens invloed hebben op de mens is bekend. Maar wist jij ook dat als iemand iets over jou zegt als je vol met adrenaline zit, dat extra veel invloed op jou heeft?

Ik heb hier zat voorbeelden van waar je niet gelukkig van zal worden. Deze voorbeelden, waaronder elke die met roulette te maken hebben, zal ik je besparen. Wat ik je wel zou willen vertellen is dat roulette sterke invloed heeft op hoe jij je kan voelen.

Als je een leuk avondje uit wil hebben met je maten is het leuker als het allemaal goed verloopt. Maar wanneer je verliest, kan het bijna niet anders dan dat dit enige invloed heeft op jouw gemoedstoestand.

Spelers kennen al jaren precies wat er dan moet gebeuren. Je wilt niet verliezen, en dus zou je eigenlijk niet moeten spelen. Roulette kan je weinig geluk brengen op zo’n avond als je verliest. Waarom zou je dan gaan spelen?

De kant waar ik heen wil is dat je een leuke avond online roulette niet gaat krijgen als je dit met je vrienden doet. Misschien als je wint wel. Maar dan moeten wel al jouw vrienden winnen. Als een paar mensen winnen heeft dit geen positief effect op de algehele groepssfeer.

Je hebt dus verschillende keuzes;

  1. Niet spelen
  2. Een paar vrienden laten spelen en de winst verdelen, oftewel iedereen legt wat geld in en deelt de winst of verlies
  3. In je eentje spelen

Niet de leukste oplossingen die jij waarschijnlijk in gedachten had. Maar wel de beste oplossingen voor als jij gegarandeerd een leuke avond wil hebben zonder een negatieve invloed van roulette en vrienden te krijgen.