Wil je met de creditcard roulette spelen? Dan kan ik jou melden dat het spelen van roulette middels een creditcard gewoon mogelijk is! Als je van plan bent om met je creditcard roulette te gaan spelen moet je wel letten op diverse aspecten waar ik je in dit artikel op zal wijzen. Want er zitten bepaalde gevaren verbonden aan het gokken middels een creditcard. Wanneer je op de hoogte van deze gevaren bent, kan je met een gerust hart creditcard roulette spelen. Benieuwd naar mijn creditcard roulette tips? Lees dan snel verder!

roulette-9

Betalen komt altijd later

Een gevaar van creditcard roulette is dat je speelt zonder dat je beseft dat het geld op een later moment nog van je bankrekening afgehaald gaat worden. Het gevolg hiervan kan zijn is dat je meer vergokt dan dat je te besteden hebt.

Het is daarom van belang dat je wijs met de mogelijkheid tot creditcard roulette omgaat en je alleen met geld gokt dat je ook echt kunt betalen. Want het zou toch wat zijn als je geen geld op je bankrekening hebt staan en je toch nog 1000 euro mag gaan aftikken.

Anders toch spelen met iDEAL

Lukt het je niet om bij creditcard roulette de kosten binnen de perken te houden? Kies er dan voor om niet middels een creditcard roulette te spelen maar aan de hand van iDEAL. Bij het gebruik van iDEAL weet je namelijk zeker dat je niet oneindig blijft storten want op den duur is je geld gewoon op. Een gevaar dat bij creditcard roulette bestaat is dat je doorgokt terwijl je al door je geld heen bent.

Veiligheid creditcard roulette

Over de veiligheid van creditcard roulette hoef jij je geen zorgen te maken, want als je met de creditcard gokt weet je dat je gegevens op een beveiligde server terechtkomen. Ook zal de bank garant staan voor de veiligheid door bij een fraude de kosten te dekken. Je kan dus met een goed gevoel creditcard roulette gaan spelen!

Blijf niet eindeloos bijstorten

Als je al wat langer in het bezit bent van een creditcard ben je vast op de hoogte dat je te maken hebt met een andere vorm van betalen. Bij een creditcard betaal je namelijk op krediet, wat betekent dat de rekening later komt. Doorgaans heb je te maken met een limiet van 1000 euro per maand, dat je aan het einde van de maand moet betalen, indien je hier gebruik van hebt gemaakt. Heb je bijvoorbeeld voor 500 euro gebruik gemaakt van je creditcard? Dan zal je ongeveer een maand later ook deze 500 euro moeten betalen. Doe je dit, dan zal je de volgende maand weer tot 1000 euro gebruik kunnen maken van je credticard. Betaal jij je creditcard niet af? Dan zal je de maand daaropvolgend geen creditcard roulette kunnen spelen maar zal je een fikse rekening van de bank krijgen. Want de rente op onbetaalde creditcard rekeningen is heel erg hoog.