Met welk geldbedrag kan je het best beginnen met gokken? Hoe hoog moet jouw eerste storting zijn? Deze twee vragen lijken onnodig te zijn voor de ervaren gokken. De ervaren gokker weet het antwoord namelijk al, wat ik je in dit artikel nogmaals ga gegeven.

Ik vind het belangrijk dat spelers weten welke bedragen in het online casino het beste resultaat kunnen leveren. Beginnende spelers maken veel fouten wat ze geld kost. En fouten kunnen voorkomen worden.

Je wilt niet de speler worden die binnen een minuut zijn speeltegoed kwijt is. Deze antwoorden, helpen je direct.

Kiezen van een juist bedrag

Het begin moet altijd het begin blijven. Het juiste bedrag kan pas gekozen worden wanneer jij van jezelf weet hoeveel ervaring er is. Indien je een beginnende speler bent, is het advies om met de minimumstorting te beginnen. Vaak is dan een bedrag van 10 tot 20 euro prima.

Dit is voldoende geld om uren mee rond te spelen. Natuurlijk is dit volstrekt afhankelijk van jouw speelstijl. Je kunt ervoor kiezen om wat agressiever te spelen, waardoor je minder lang kunt doorspelen, en je kunt minder agressief spelen, wat je natuurlijk meer tijd geeft om te spelen.

Wat kan je met dit bedrag doen?

Je kunt het langst met dit bedrag rondspelen wanneer je spellen speelt als slotmachines en video poker. Hier kan je goed instellen hoeveel rondes je speelt voor een paar cent. Een volledige spin is dan ongeveer een cent, wat dus betekent dat je honderden rondes kunt spelen voor een euro.

Tevens is het mogelijk om spellen te spelen als roulette indien dit voor 10 cent per ronde kan. Want dat is precies wat veel nieuwe roulette spelers willen doen, spelen voor lage bedragen.

Deze bedragen kunnen afgewisseld worden met hogere bedragen als je jouw speelstijl omhoog wilt zetten. Dan kan je namelijk ook meer winnen.

De makkelijkste inzetten zijn vaak de laagste, dus hoe hoger je inzet, hoe lastiger het gaat worden om ergens een grote winst uit te halen. Je moet dan ook wel risico durven te nemen indien je een mooie winst zou willen behalen.

Winnen of verliezen

Of je nu wint of verliest, je moet beseffen dat dergelijke eindresultaten bij het spel horen. Wanneer je verliest dien je hier wel op de juiste manier mee om te gaan.

Voor de meeste spelers is winnen een kwestie van geluk, maar het kan soms ook gewoon voor langere tijd goed gaan. Kijk dan zelf altijd uit naar de momenten dat het goed gaat en profiteer er optimaal van!