Voor velen van jullie is het normaal om af en toe een flinke winst bij te boeken. Er zijn echter ook veel roulette spelers die het lastig vinden om de winst op te hogen. De reden dat is lastig is heeft natuurlijk te maken met de kansen. De kans dat je al een roulette winst hebt is al iets lager dan gemiddeld. En de kans is nog lager dat je in staat bent om meerdere winsten op elkaar te stapelen. Dus hoe kan jij ervoor zorgen dat dit mogelijk is? Roulette is een strategisch spel waarbij je een weg moet banen hierdoor.

Het voorbeeld dat ik je hieronder geef legt precies uit wat nodig is om je winst op te hogen. Bij roulette kan je ideaal van dit voorbeeld gebruik maken.

Als je doorgaat; besef dan dat je roulette kunt verliezen

Het verliezen van zo’n ronde zal je behoorlijk teleurgesteld achterlaten. Dus voordat je gaat proberen om je inzet op te hogen om meer winst te behalen, moet je wel realiseren dat je de gehele roulette ronde kunt verliezen.

Vind je het erg om jouw opgebouwde winst nu nog te verliezen? Dan zal jij dit artikel niet moeten gebruiken. De kans is namelijk groter dan 50 procent dat je verliest. Als je dat risico durft te nemen, dan moet je altijd weten dat er ook een kans van 47-48 procent is dat je meer gaat winnen.

Wat moet je dan doen?

Wat ik persoonlijk met roulette zou doen om meer te winnen, hoeft niet de beste strategie te zijn. Idealiter kies ik om met een kleiner deel van mijn budget te gaan spelen voor een hogere winst. Je kunt bij roulette het makkelijkst kiezen voor een pad waarbij je telkens een tiende inzet op een derde kans.

De makkelijkste manier om dit te doen is op een van de kolommen of rijen. Iedere rij geeft jou drie keer je inzet terug. Dus als het voordeel aan jouw kant ligt, betekent dit dat je meerdere keren winst kunt pakken.

Hoe lang je met zo’n roulette strategie door zou willen spelen is puur afhankelijk van tot hoeveel winst jij door zou willen spelen. Hoe langer je doorspeelt, hoe hoger de kans is dat je uiteindelijk op een verlies kan uitkomen. Maar speel je deze roulette strategie goed door, dan zal je een leuke winst kunnen pakken.