Lage inzet zou volgens sommige spelers voor ‘mietjes’ zijn. Je bent namelijk niet echt risico aan het nemen bij een spel waar risico juist genomen zou moeten worden. De spelers die van mening zijn dat lage inzetten voor zwakke spelers is, zijn het waarschijnlijk zelf. Want juist met lage inzetten kom je meer in de buurt van winst. Grote inzetten bij online roulette laten je te grote risico’s nemen. Risico’s die niet bijdragen aan het mogelijke resultaat dat je kunt behalen.

Hoe kan je het best dan lage inzet roulette spelen? Welke technieken en tactieken kunnen bijdragen aan een duurzame speelstijl?

Laag is goed

Je hoort het mij al zeggen in andere artikelen: lage inzetten zorgen voor een duurzame speelstijl. Deze speelstijl kan jou op termijn pas geld op gaan leveren als je stelselmatig de juiste stappen doorloopt. Door niet agressief te spelen, kan je een bankroll opbouwen waar je jaren van kunt profiteren.

Lage inzetten zijn vooral goed omdat je voorkomt dat je te veel risico neemt. Risico ontstaat pas wanneer je geld op het spel staat dat je niet wilt missen. Stel je voor je hebt een bedrag van 500 euro als bankroll en je speelt vaak lage inzet roulette. Dat betekent dat je tenminste 500 rondes roulette hebt op een 1 euro spin wiel.

Maar als jij op dat 1 euro spin wiel inzetten gaat plaatsen van 25 euro of meer, zal na een paar rondes pech jouw bankroll verdwijnen om vervolgens nooit meer terug te komen.

Laag is daarom altijd goed. Het beheerst het spel voor jou. Het zorgt er kortom voor dat jij niet meer inzet dan dat je zou moeten. Hoge inzetten kunnen namelijk alleen maar voor gevaren zorgen. En die gevaren moet je zien te voorkomen wanneer dat mogelijk is.

Hoe je lage inzetten voor online roulette kunt kiezen

Dan moet er gekozen worden welke inzetten wel laag zijn en welke niet. Wanneer plaats jij een inzet die je kan beoordelen als laag en in lijn met jouw bankroll?

Allereerst kies je voor een inzet dat maximaal 2 procent van jouw bankroll is voor de gehele ronde. Speel je met 500 euro, dan is dat dus 10 euro per ronde maximaal. Dit zou een inzet kunnen zijn als een euro per getal. Een ander voorbeeld van een inzet kan zijn dat je 10 euro op rood inzet. Meer dan die 10 euro mag niet worden ingezet. Je mag namelijk niet van je lage inzet strategie afwijken wil je echt winstgevend kunnen spelen.onlineroulette.nl biedt behalve deze strategie, nog veel meer informatie over andere roulette strategieën. Kijk eens rond op de website en ontdek voor jezelf wat er allemaal mogelijk is!