Pauzes komen tijdens het gokken weinig voor. We hebben de neiging om zo snel mogelijk richting een bepaald bedrag te spelen. Tijd willen we hier niet aan kwijt zijn. Want waarom zou je wachten als je ook meteen kunt ontdekken of je gaat winnen?

Het laten vallen van een pauze in je spel is een ideale manier om het spel op te delen. Je bent niet vol met roulette bezig. Je kunt het een plaats geven en overdenken of je de juiste keuzes maakt. Dat is wat roulette een spel maakt dat in de hand te krijgen is.

Hoe moet je timen?

Kiezen van een goede timing is niet makkelijk. Je bent waarschijnlijk lichtelijk opgefokt door het spelen van roulette. De adrenaline pompt door je lichaam en je wilt meer dan alleen quitte spelen. Je bent opzoek naar winst.

Hoe dichterbij de winst komt, hoe meer je gaat spelen. Hoe verder je van de winst vandaan gaat, hoe harder je tevens gaat spelen.

Deze hyperbool heeft tot dusver meer geld gekost dan dat je het heeft opgeleverd. Dan is er maar een optie over. En dat is door pauzes tussen je handen te laten vallen.

Het kiezen van een goede timing is meer een kwestie van het zetten van opties. Wanneer ga je wat doen? Ga je pauzes inlassen als je wint of als je verliest? Hier is mijn eerste tip bijzonder handig.

Op winst of verlies? Las pauzes in

Iedere keer dat je op verlies staat zijn pauzes cruciaal. Neem tijd om na te denken of je volgende inzet wel zo slim is. Gaat dit jou helpen om weer op de goede voet te komen? Of zal je dieper zakken en op meer verlies komen?

Het zijn lastige keuzes die het spel absoluut niet makkelijker maken. Je wilt alleen wel de juiste keuze maken. En deze keuze met roulette wordt makkelijker als je meer pauzes weet in te lassen.