Roulette is ongelofelijk leuk om te spelen en natuurlijk ook met je vrienden. Echter is soms de verleiding om te ver met roulette door te gaan onvermijdelijk. Je kan dan vaak al niet meer jezelf beheersen om van roulette pauze te nemen, vaak speel je eindeloos door. Maar dat is nu ook het probleem van roulette, de aantrekkelijkheid van het spel kan er maar al te eenvoudig voor zorgen dat je ongemerkt te lang doorspeelt. En dat is natuurlijk hartstikke zonde, want als je op winst staat moet je eigenlijk gewoon stoppen. Ik heb echter wat tips voor je waarmee jij beter in dit proces kunt worden, want dat is simpelweg wat dit is.

Stel een einddoel vast

Om te beginnen stellen we een einddoel vast waar we ons aan gaan houden. Dat doel is bijvoorbeeld 300 euro voor wanneer je met 100 euro speelt. Je stopt dus automatisch met spelen wanneer je vanaf je 100 euro op een eindbedrag van 300 euro uitkomt. Zo simpel is het, door het vaststellen van een einddoel kan je namelijk veel prettiger spelen. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, kan het op geen manier fout gaan. Als jij namelijk je geld verliest, dan weet je tenminste wat je verliest. Je gokt niet langer door dan waar jij je zelf prettig bij voelt. Dat is het belangrijkste voordeel van het stellen van een einddoel.

Gebruik Excel!

Mag je toch een keer excel voor gokken gebruiken, want hier kan het echt van pas komen! We gaan namelijk iedere ronde en iedere inzet bijhouden. Deze data gebruiken we om alle strategieën te evalueren. Of je nu roulette of blackjack gebruikt, je kan met een excel bestand al je strategieën bijhouden. Je inzetten kan je overzichtelijk plaatsen om aan het einde van de week je inkomsten en uitgaven te evalueren.

Kijk bijvoorbeeld eens op welke manier je hebt gegokt. Zie je dat je dan veel hebt verloren? Dan is het tijd om je strategie aan te passen. Dat is het grote voordeel van spelen met een excel bestand. Je kan keer op keer nakijken wat wel werkt, en wat natuurlijk niet.

Leer van je fouten

Dat je fouten met roulette maakt is niet ongewoon en volkomen natuurlijk. Hoe jij als gokker jezelf kunt verbeteren is vaak wel bekend, want het is vooral een kwestie van leren. Je fouten moet je gebruikt worden als les, zodat je in de toekomst dezelfde fouten niet nog een keer maakt. Het zou ongelofelijk zonde zijn als je een groot deel van je budget verliest doordat je slordig speelt. Een slimme gokker zal dergelijke fouten niet nog een keer maken, want een ezel stoot zich geen twee keer.

Hoe jij je verder als online roulette speler kunt verbeteren, is door onder andere de vele artikelen op deze website te lezen. Zo kan jij beter worden met roulette spelen!