Nederlanders drinken het meeste koffie van de hele wereld. Met een verbluffend gemiddelde van maar liefst 5.5 koppen koffie per dag, kan je wel spreken van een koffieverslaafd volk. Is dat erg? Natuurlijk niet, we houden gewoon van een lekkere bak cafeïne.

Maar in combinatie met roulette? Dan is koffie opeens een totaal ander middel dat beter op een andere manier kan worden toegepast. Koffie is namelijk juist niet hetgeen wat jouw roulette spel gaat verbeteren. Het heeft invloed op het resultaat, het resultaat dat jou kan laten verliezen.

En wat zeg ik altijd op deze website? We moeten factoren die ervoor zorgen dat we verliezen zoveel mogelijk voorkomen. Dit is de sleutel tot een snelle weg naar een succesvolle gang op de roulette vloer.

Dit is de invloed van koffie?

Een kop koffie zal op het eerste gezicht als laatste als boosdoener worden aangewezen als jij met roulette verliest. Je zal eerder naar pech kijken dan dat je om je heenkijkt. Mogelijk geef jij jezelf nog eerder de schuld. Maar dat lege kopje waar eerder koffie in zat, zal zelden de schuld van jouw verlies krijgen.

Dat is een probleem, want vaak genoeg komt een verlies juist wel door een van deze kleine factoren. Ongemerkt kunnen ze een grote invloed uitoefenen op jouw resultaat. Jouw resultaat moet altijd zo positief mogelijk zijn. Als er dus factoren zijn die ervoor zorgen dat dit resultaat lager wordt waar jij invloed op hebt, is het zaak om deze factoren te verwijderen.

Koffie zorgt ervoor dat jouw bloeddruk hoger wordt en je alerter bent. Bij denkspellen kan dit helpen. Denk hierbij aan spellen als poker en schaken. Alleen bij roulette is dit onnodig, aangezien het een spel van kansen is.

Als je een enkel kopje koffie drinkt is de invloed niet zozeer negatief of positief. Maar heb je al meerdere koppen koffie op, dan zal het grote invloed kunnen uitoefenen op jouw resultaat.

Dat is het laatste wat jij wilt. Je bent zenuwachtiger door de koffie en je maakt gehaaster keuzes. Deze keuzes zijn zelden de best mogelijke keuzes, waardoor je eerder kunt kiezen voor een avond zonder koffie als je roulette speelt.

Online roulette heeft een uitzonderlijk hoog tempo. En met vier bakken koffie in je lichaam, gaat het tempo net nog een stuk hoger waardoor je de controle compleet kan verliezen.

Mijn advies? Laat de koffie buiten beeld en speel alleen als je weet dat je lichaam niet ‘opgepompt’ door bijvoorbeeld cafeïne.