Een veel gebruikte zin in het bedrijfsleven; kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wanneer we kwantiteit tegenkomen als term hebben desbetreffende bedrijven vaak last van het enorme risico dat ze nemen. Ze draaien pas winst wanneer er enorme omzetten worden gedraaid. Een bedrijf gericht op kwaliteit, kan ook met lagere omzetten prima overleven. Daarom is het aan jou om te bepalen waar je op richt, ook al raad ik je aan vooral op kwaliteit te richten. Maar hoe kan je dit verwerken in je roulette strategie? Is er wel een roulette strategie waarmee dit mogelijk is?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vorm je eigen strategie

Spelers die liever een strategie kiezen gebaseerd op kwantiteit, zullen eerder voor een Martingale strategie kiezen. Deze strategie is namelijk winstgevend wanneer je enorm veel kapitaal ter beschikking hebt en je dus ook lang door kan gaan. Je blijft je inzet herhalen in de hoop dat je twee keer aan het langste eind trekt.

De Martingale strategie is simpelweg het herhalen van je inzet op een bepaalde kleur, zwart of rood. Iedere ronde moet jij weer je inzet verdubbelen en je stopt als je twee keer de juiste kleur geraden hebt.

Zoals je begrijpt is dit een strategie waarmee je veel kunt winnen, maar ook kunt verliezen. De juiste toepassing van de strategie is daarom cruciaal, zodat je niet de fout maakt dat opeens je geld op is en je niet door kunt spelen. Dat is namelijk ook de reden dat voor zoveel mensen deze strategie niet naar behoren werkt. Voor de spelers die liever een kwantitatieve strategie voeren, is dit een veel gekozen strategie. Echter willen wij een strategie gericht op kwaliteit, een strategie waarmee we niet al te veel hoeven in te zetten maar toch kans maken op een hoge uitbetaling.

Speel op kwaliteit

Op getallen kunnen we met lage bedragen inzetten en tegelijk toch kans maken op benoemenswaardige bedragen. Een inzet van 5 of 10 euro zou al kunnen resulteren in een uitbetaling van 180 of 360 euro, wat bij elkaar al voor een leuke winst zou zorgen.

Als je op kwaliteit wilt spelen, kan je dus veel beter op enkele getallen inzetten. Natuurlijk neem je per ronde een hoger risico als we kijken naar de kans dat je wint. Maar tegelijkertijd zal ook kans maken op een veel hoger bedrag, wat natuurlijk deze strategie behoorlijk interessant maakt.

Je kunt de kosten zelf beïnvloeden door op meer of minder getallen in te zetten. Als de kosten voor jou te hoog zijn, kan je dus ook op wat getallen minder inzetten. Het is dan handiger om te kiezen voor een enkele inzet. Het zal dan langer duren voordat je op een goede winst uitkomt, maar nog steeds zal je op dat punt komen.