“Hoi Nadia, kan je een leuke strategie verzinnen die ik met de kerstdagen kan gebruiken om indruk te maken op mijn vrienden? “. Dit is een deel van de mail die ik recent ontving van Thomas, een van mijn trouwe lezers.

Omdat ik eerder al eens had nagedacht over een mogelijke Kerst roulette strategie, heb ik besloten er een te maken. Deze Kerst roulette strategie is precies wat je er waarschijnlijk van verwacht: grappig en leuk. In de zin van winstgevendheid zal deze strategie niet heel veel anders werken dan veel andere roulette strategieën die ik regelmatig bespreek.

Je moet vooral niet vergeten dat roulette op kans gebaseerd is en je dus, verhoudingsgewijs, even veel kunt winnen.

Benieuwd naar de Kerst roulette strategie? Lees dan snel verder!

Zo doe jij mee met de Kerst roulette strategie

De Kerst roulette strategie is volledig gebaseerd op het maken van een kerstboom op de roulette tafel. Zoals kunt begrijpen, is dat geen makkelijke klus. Je moet namelijk precies weten welke fiches waar moeten om de kerstboom te maken.

Wat nog belangrijker is, is dat je weet dat het maken van een kerstboom op de roulette tafel behoorlijk wat fiches kost. De kerstboom die je in de afbeelding hieronder ziet, kost in totaal 70 fiches. Speel je op een tien cent tafel, dan betekent dat een inzet van slechts 7 euro. Dat is natuurlijk goed te overzien. Maar speel je op een tafel met een minimuminzet van een euro, dan zit je al op 70 euro en speel je op een 5 euro tafel, dan zit je al snel op 350 euro per ronde. Natuurlijk is de kans dat je veel wint ook aanwezig. De Kerst roulette strategie is echter wel een zware strategie waar veel geluk bij nodig is. Vat de strategie daarom zeker niet te licht op, want als bijvoorbeeld het getal 0,1 of 3 een paar keer valt, wordt geen 1 getal van de kerstboom gepakt en kunnen de kosten hoog oplopen.

schermafbeelding-2016-12-23-om-10-32-31

Is de Kerst roulette strategie nuttig?

Nee, de Kerst roulette strategie moet echt alleen geplaatst worden als je het leuk vindt om met een rare inzet te spelen. De spelers die meekijken zullen het leuk vinden dat je zo’n unieke combinatie plaatst en met een glimlach naar jouw spel kijken. Financieel gezien is dit niet een strategie waar je op voorhand makkelijk succes mee behaalt. Omdat je op heel veel fiches inzet, win je telkens ook maar weinig. De winst is vaak weinig in vergelijking met de inzet, waardoor je dus met de Kerst roulette strategie niet veel geld zal winnen.

Toch is de Kerst roulette strategie voor iedereen een aanrader en moet je deze echt een keer proberen!