Werking van de James Bond Roulette strategie

Het spelen van Roulette is uiterst populair en vooral op het internet is dit één van de meest gespeelde spellen. Voor het spelen van dit tafelspel kunnen er diverse strategieën worden gebruikt. Daar is de James Bond Roulette strategie er één van. Al jarenlang zijn er mensen bezig met het uitvinden van bepaalde strategieën. Daarmee hoopt ooit iemand een tactiek te bedenken waarmee daadwerkelijk en gegarandeerd een winst behaald kan worden. Echter is dat tot op de dag van vandaag nog niemand gelukt en is dus ook de James Bond Roulette strategie gewoon een kwestie van geluk hebben.

Wie de James Bond Roulette strategie toe gaat passen zal dus ook zeker niet de garantie krijgen dat er een winst wordt behaald. Wel valt dit te proberen en wie niet waagt, wie niet wint. Wel moet het geluk aan jouw zijde staan, zoals dat eigenlijk voor elke strategie geldt die bij Roulette toegepast kan worden. Graag gaan we hier op deze pagina dieper in op de James Bond Roulette strategie. Wie weet is het ook iets voor jou of speel je toch liever met een ander systeem. Aan jou de keuze!

Waarom is er gekozen voor de naam James Bond?

Misschien heb je al eens een beetje gehoord over deze strategie of misschien is dit helemaal nieuw voor je. Geen probleem als je er niet bekend mee bent, want wij gaan je graag uitleggen hoe deze strategie werkt en waar het vandaan komt. De naam James Bond is niet zomaar gekozen voor deze strategie. Naast vele films zijn er ook boeken geproduceerd over James Bond; ook wel bekend als geheim agent 007. Hij speelt in veel films en naar aanleiding van deze films zijn er een aantal boeken geschreven. In één van deze boeken speelt James Bond Roulette. Dit verloopt succesvol en de strategie die hij hiervoor toepaste is overgenomen door veel spelers. Op die manier is de naam James Bond Roulette strategie tot stand gekomen. Het is dus zeker niet zomaar uit iemand zijn duim gezogen of uit de lucht komen vallen.

Hoe werkt de James Bond Roulette strategie?

Allemaal leuk die naam James Bond, maar hoe werkt deze strategie nou precies? Eigenlijk is het helemaal zo moeilijk niet. Je speelt elke ronde met dezelfde inzet. Dat is eigenlijk heel opmerkelijk, want bij systemen zoals de Martingale strategie en de Fibonacci strategie brengt elke speelronde een andere inzet met zich mee. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de James Bond strategie alleen toegepast kan worden bij Europees Roulette. Dit is dus alleen mogelijk op de wielen waarop alleen de enkele nul (0) te zien is en niet ook nog een dubbele nul (00). De dubbele nul is alleen aanwezig bij Amerikaans Roulette.

Je verdeelt je inzet bij deze strategie over de volgende drie inzetten:

  • Er wordt 70% van je totale inzet ingezet op hoog. Dit zijn dus de getallen 19 tot en met 36.
  • Je zet 25% van je totale inzet in op de wedlijn 13-14-15-16-17-18.
  • Van de totale inzet zet je 5% in op het getal 0.

Om een duidelijk voorbeeld te geven houden we een inzet van €10 aan. Je moet dan als volgt inzetten:

  • Je zet €7 in op hoog, dus op de getallen 19 tot en met 36.
  • Je zet €2,50 in op de Line Bet 13 tot en met 18.
  • Je zet €0,50 in op de nul (0).

Begint de speelronde? Dan is het afwachten waar het balletje gaat eindigen. Als het balletje terechtkomt op een getal tussen de 1 en de 12 ben je je volledige inzet kwijt. Anderzijds heb je een winst behaald. Welke uitbetaling je dan ontvangt is uiteraard afhankelijk van het vak waar het balletje op terecht is gekomen.

Win je nou echt met de James Bond Roulette strategie?

Altijd leuk om een nieuwe strategie toe te passen en uit te proberen tijdens het spelen van Roulette, maar geeft dit systeem nou echt het gewenste resultaat? Het is natuurlijk heel logisch dat je jezelf dit af begint te vragen. Daarom hebben wij dit met alle plezier voor je uitgezocht en hier kunnen we eigenlijk kort maar krachtig over zijn. De James Bond strategie voor Roulette zal nooit een gegarandeerde winst opleveren, net als elke andere strategie. Om dit helder te krijgen en een duidelijk voorbeeld te kunnen geven, houden we weer een inzet van €10 aan. Hieronder laten we zien welke uitkomsten op het gebied van winst en verlies mogelijk zijn:

  • Het balletje eindigt op een getal tussen de 1 en de 12. In dit geval verlies je de volledige inzet en win je niets. Je verliest dus €10.
  • Het balletje eindigt op de 0. Dit levert je 35 keer je inzet op + je inleg op. Je krijgt hiermee dus €18 uitbetaald, wat een winst van €8 betekend aangezien er €10 is ingezet in totaal, waarvan €0,50 op de nul.
  • Het balletje eindigt op een getal van 13 tot en met 18. Dit levert je twee keer je inzet op plus je inzet. Daardoor win je hiermee €5.
  • Het balletje eindigt op een getal van 19 tot en met 36. Hiermee krijg je een keer je inzet plus je inzet uitgekeerd. Dit betekend een winst van €4.

Houdt er rekening mee dat je met een inzet van €10 dus geen gigantische geldbedragen gaat winnen als het balletje gunstig valt. Wel kan het al snel tot grote verliezen zorgen als je geen geluk hebt. Stel je blijft inzetten met €10 per ronde en de bal eindigt 12 keer op een getal tussen de 1 en de 12, dan heb je bij elkaar al €120 verloren en nog geen euro gewonnen. Omdat er steeds maar kleine bedragen gewonnen kunnen worden is het ook al snel moeilijk om dit verlies weer te vereffenen. Het toepassen van de James Bond Roulette strategie zal dus geen garantie op winst geven.

Eerst de strategie gratis oefenen

Wil je ontdekken of de James Bond strategie iets voor jou is? Dan is het misschien verstandig om online Roulette niet direct met eigen geld te gaan spelen. Het is namelijk een goede keuze om eerst gratis te oefenen. Zo probeer je namelijk het systeem uit op je eigen tempo, zonder het risico te lopen om veel geld te verliezen. Op deze manier kun je gratis uitproberen of het systeem echt iets is wat bij jou past. Omdat je gratis de strategie oefent kun je dus ook geen echte winsten behalen als het balletje wel gunstig valt, maar zo leer je wel hoe het in zijn werk gaat. Gratis oefenen kan bovendien net zolang en zo vaak als je zelf wilt. Kies dus pas voor spelen met echt geld zodra je de strategie echt goed kent.

Toepassen met echt geld

Heb je de James Bond Roulette strategie een tijdje gratis geoefend met een demo tegoed? Dan heb je vast voor jezelf bepaald of je de strategie nu wel of niet in wil zetten zodra je met eigen geld gaat spelen. Als deze strategie je goed is bevallen kun je er uiteraard voor kiezen om eigen geld in te gaan zetten. Houdt er dan wel bij elke speelronde rekening mee dat de kans op verlies altijd op de loer ligt. Denk dus niet alleen maar aan de eventuele winsten die behaald kunnen worden. Zodra je voor echt geld wil gaan spelen met dit systeem zal je via een betaaloptie naar keuze geld toe kunnen voegen aan je accoun