Het is misschien niet mijn favoriete systeem of strategie, maar het is wel een van de bekendste roulette strategieën die we ooit verzonnen hebben. De James Bond roulette strategie is een strategie berucht om het subject, en niet zozeer de werking. Voor iedereen is het duidelijk naar wie de strategie vernoemd is.

James Bond, een hersenspinsel van Fleming dat uiteindelijk heeft geleid tot de creatie van een MI6 agent die we vandaag de dag nog steeds in de bioscoop zien, is een van de meest herkenbare namen op deze wereld.

Dat er dan een roulette strategie vernoemd moest worden naar een geheim agent die van een gokje houdt, was altijd al onvermijdelijk. James Bond heeft altijd al van roulette gehouden, daarom houden we stiekem ook van hem.

Bekend, maar de werking ook?

Nu mag het wel zo zijn dat de James Bond roulette strategie bekend is. Alleen vrijwel niemand speelt de strategie zoals het hoort. Komt dat doordat we simpelweg niet weten hoe deze tactiek werkt, of vinden we het gewoon een waardeloze strategie?

De meningen zijn sterk verdeeld. En dat is een probleem, want we hebben weer met een strategie te maken die meer tegenstanders dan voorstanders heeft. Komt er dan nooit een einde aan het gekibbel en krijgen we, net zoals het kleine broertje blackjack, een basisstrategie waar we het allemaal eens over zijn?

Ik vrees van niet. We hebben te maken met een spel dat niet zoals blackjack verkleint kan worden door eigen keuzes. De kansen zijn vooraf al bekend, waardoor er geen perfecte roulette strategie bestaat. Toch zijn er variaties mogelijk, en dus ook de James Bond roulette strategie.

Dit is hoe jij de James Bond roulette strategie gebruikt

Ben jij een heerlijke avontuurlijke speler en klaar om los te gaan? Dan is de James Bond roulette strategie de manier om roulette te spelen. Want los, dat ga je zeker. Je kunt lekker makkelijk stijgen en dalen met de inzetten waardoor de strategie voor de speler van ieder niveau inzetbaar is.

Oke, klaar voor de uitleg? Hier komt ‘ie dan.

Uitleg James Bond strategie

Stel je voor dat je inzet 50 euro is. Je zet 30 euro hiervan op de 18 laagste nummers, ofwel 1 tot en met 18. Dit doe je op de simpele kans box. Dan zet je 10 euro in op de 19-24 combo. En tenslotte nog 1 laatste inzet van 2 euro op het getal 0. Je hebt nu op een groot deel van het board een inzet staan. Er blijven 12 getallen over zonder inzet, je hebt dus ongeveer 66 procent kans op een hit.

De winst op een getal tussen de 1 en 18 is het laagst. Wat het interessantst is, is een winst via het getal 0. In dit getal zou je bij 2 euro een winst van 76 euro pakken.

Makkelijk toch? Probeer het eens uit!