Ik ga je de komende weken wat meer vol spammen met een enkel onderwerp dan dat je van mij gewend bent. Tenminste, als jij alweer meer dan 4 jaar mij volgt zal je juist wel gewend zijn wat ik ga doen. Want WK 2018 roulette is niet de eerste keer dat ik het hierover heb. Ook in 2016 en 2014 besprak ik het WK (of EK). En roulette kwam altijd weer op bepaalde wijze terug.

Dit jaar weer. Of nog beter. Deze maand. Het is namelijk al zover. De roulette van het WK 2018 is begonnen.

We denken allemaal onze WK poule al optimaal te hebben ingevuld. Uiteindelijk merken we allemaal al snel dat de vork anders in de steel kan steken.

De eindeloze voetbal roulette

Vooral met het WK 2018 wordt er bizar veel gegokt. Op bijna iedere wedstrijd zijn honderden inzetten mogelijk. Of dat nu op de scheidsrechter of bankzitter of die goede spits is.

We willen net als roulette op zoveel mogelijk kansen spelen. En dan hopen we tegelijk dat daar een dikke winst aan vast kan zitten.

Nu hoeft dit vaak niet zo te zijn. Want als jij roulette kent, weet je hoe variabel de uitkomst kan zijn. En WK 2018 is een roulette zoals jij gewend bent.

Voetbal roulette kan alle kanten opgaan. Al verwacht iedereen dat Spanje Portugal gaat verslaan, kan het roulette van WK 2018 de andere kant opgaan. En juist Portugal als winnaar uit de bus laten komen.

Het is kortom onmogelijk om alles goed te voorspellen. Of tenminste, om zeker van je zaak te zijn.

Je weet namelijk nooit hoe raar het wiel kan draaien en welk gevolg hier aan vast kan zitten.

Hoe voorkom je de gevaren van WK 2018 gokken

Gokken op WK 2018? Dan zal je het roulette van dit spel in de hand moeten krijgen. Kijk goed naar wat je precies van plan bent. Ga je op het WK 2018 inzetten op basis van kans of heb jij de tijd je te verdiepen in de teams.

Zijn er geblesseerde spelers of interne conflicten? Dan kan je daar ook alweer informatie uithalen.

Uit ieder klein onderdeel is een bonus te halen. En die bonus moet jij gebruiken om WK 2018 roulette te verslaan.