Je hoeft niet lang te zoeken om veel verschillende roulette strategieën te vinden. Sommige van deze roulette inzetstrategieën zijn puur van toepassing op Amerikaanse roulette en sommige op beide vormen. Europese roulette is echter de meest gespeelde vorm in Europa, wat natuurlijk hartstikke logisch is. Je kunt daarom maar weinig artikelen online vinden waar het over de juiste vorm van roulette gaat. In dit artikel kan je daarom lezen hoe jij het best Europese roulette kunt spelen. De beste Europese roulette inzetstrategieën vind je in dit artikel! Wil jij beter worden in Europese roulette? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over de beste Europese roulette inzetstrategieën!inzetmogelijkheden-roulette1

Welke inzetstrategieën zijn er bij Europese roulette

Er zijn te veel Europese roulette inzetstrategieën om in één artikel op te noemen. De belangrijkste kan je lezen in dit artikel. Het verschil met sommige andere inzetstrategieën is dat je bij Europese roulette met 37 getallen werkt in plaats van 38 bij Amerikaanse roulette. Een groot voordeel bij Europese roulette is dus dat de kans om te winnen 1 getal meer is. Als je daarom ook de keuze hebt om tussen beide roulette spellen te kiezen, raad ik je aan iedere keer voor Europese roulette te kiezen.

De bekendste Europese roulette inzetstrategie is de Martingale inzetstrategie. Deze inzetstrategie is vooral populair onder de highrollers. Het voordeel van deze strategie is dat je op den duur wel een keer moét winnen. Er zit echter een gigantisch nadeel aan deze inzetstrategie verbonden. Je hebt namelijk oneindig veel geld nodig om de strategie goed te kunnen toepassen. De bedoeling van deze strategie is namelijk dat jij bij iedere inzet die jij niet wint de volgende ronde de inzet verdubbelt. Je zet dus keer op keer op één kleur in. Als je wint dan stop je, win je keer op keer niet, dan moet je telkens verdubbelen.

Je kan de rekensom al zelf maken, je zal als het balletje vijf keer op rood komt en je bent begonnen met 20 euro op zwart in te zetten een behoorlijk bedrag moeten inzetten om de zesde ronde deze tactiek nog te kunnen volgen.

Spreiden bij Europese roulette

Het spreiden van je risico is bij Europese roulette een bekend fenomeen. Als jij deze strategie volgt moet je bijvoorbeeld nooit alles op rood of zwart inzetten. Wat je juist wel moet doen is op verschillende getallen inzetten. Hierdoor spreid je je risico en zorg je ervoor dat je langer met je speelbedrag kunt spelen, mits je natuurlijk niet teveel per ronde inzet.

Want ook dat is behoorlijk belangrijk om deze Europese roulette inzetstrategieën te volgen. Je moet ervoor zorgen dat je nooit teveel inzet omdat je dan je mogelijke verlies nooit meer terug zou kunnen winnen. Het is bij Europese roulette de bedoeling dat je vooral profiteert van de enorme winsten die jij van de inzetten op individuele getallen kunt halen. Probeer dit daarom ook te doen door gespreid op getallen en andere combinaties in te zetten.