Ik kwam afgelopen week op het internet een insider forum voor roulette spelers tegen waar honderden bijzondere roulette verhalen op stonden. Verhalen van gokkers die heel veel hadden gewonnen met roulette, of juist veel hadden verloren. Een deel van deze verhalen was zo interessant, dat ik ze graag met jullie wil delen. Daarom kan je in dit artikel verschillende interessante roulette verhalen lezen van gokkers die veel wonnen of juist verloren met roulette.roulette_2209482b

Dennis uit Las Vegas

Het eerste verhaal gaat over Dennis. Dennis komt uit San Francisco en kan dus binnen enkele uren in Las Vegas komen. Zijn eerste grote roulette winst in Las Vegas was in 2005. Dennis kwam net terug van een zware uitgaansavond en had nog 100 dollar in zijn zak. Hij vroeg in het casino om 1 dollar chips toen de dealer zei dat hij had plaatsgenomen aan een 50 dollar tafel. Hij kreeg van de dealer zijn 100 dollar uitbetaald in 5 dollar chips. Dennis vroeg specifiek om rode chips omdat dit zijn favoriete kleur was.

Dit was een van de eerste keren dat Dennis roulette speelde op een Europees roulettewiel. Hij zette in op alle nummers die rondom het roulettewiel bij het getal 0 zaten. Hij zette in op de getallen 0,32,35,26,15,3,12 en 19. En jawel, hij had ingezet op 0 en de eerste ronde viel het getal 0 al. Dennis won in één klap 350 dollar doordat hij 10 dollar had ingezet op 0.

Hij zette daarna nog een keer in op de getallen 0,32,35,26,15,3,12 en 19. En weer viel een getal van zijn reeks, namelijk het getal 32.

Toen besloot Dennis iets vreemds te doen, hij week af van de reeks en besloot in te zetten rondom te getallen van zijn geboortedatum. Nu zette hij in middels chips van 25 dollar, en weer won hij, nu maar liefst 875 dollar.

Dennis ging weer terug naar zijn oude reeks en je kan het al raden, weer kwam het getal 0 en hij won 2800 dollar. Toen was Dennis echt op stoom en zette hij 70 dollar in op alle getallen rondom het getal 0 plus nog eens 9 chips op 0. Toen kwam de echte klapper, want Dennis won maar liefst 12000 dollar toen het getal 0 viel. Het balletje leek eerst te vallen op zijn verjaardag waar hij eerder op in aan het zetten was. Maar toen stuiterde het balletje toch verder om te eindigen bij het getal 0.

Dit was voor Dennis het teken van God dat hij de zaal moest verlaten met ruim 12000 dollar aan winst.

De pitboss stelde direct aan Dennis voor om in de duurdere kamers gratis een nachtje te slapen omdat hij behoorlijk wat geld had rondgespeeld die avond. Natuurlijk accepteerde Dennis dit terwijl hij direct stopte met gokken. Hij kon dus met zijn vrienden genieten van een gratis suite terwijl hij 12000 dollar in zijn zak had. Geniaal toch?