Netent heeft er kennelijk een lekker opzitten, want met zulke hoge jackpots is er ongetwijfeld bijzonder veel door spelers gespeeld. Er is namelijk voor meer dan 80 miljoen euro in slechts 12 maanden uitgekeerd. Dat is een bedrag waar niet alleen Netent maar ook de hele casino industrie trots op mag zijn.

Het zijn natuurlijk geen hoofdprijzen zoals we bij sommige loterijen zien. Alleen dit jaar is er bij een paar spelers een monsterlijke jackpot gevallen waar iedereen jaloers op mag zijn.

De drie hoogste jackpots van 2017, neem ik per stuk met jullie door. Gewoon omdat het heerlijk is jezelf in te beelden wat allemaal van jou had kunnen zijn.

Mega Fortune Dreams – 30 miljoen?

Dat er 30 miljoen euro is uitgekeerd aan spelers doet ons ook sterk vermoeden dat er wel heel veel op slotmachines in 2017 gespeeld is. Deze enorme prijzenpot is hoger dan dat we ooit hebben gezien.

Mega Fortune Dreams is al langere tijd de populairste slot op het Netent systeem. Alles wat je mag verwachten van een goede slot is namelijk hier te vinden. Vette specials, leuke bonussen en enorme jackpots.

De hoogste jackpot die viel op Mega Fortune Dreams? Een goede 5.5 miljoen euro. Daar is nog eens over naar huis te schrijven. Probeer dat maar met bitcoins bij elkaar te spelen ;-).

Wil je overigens ook kans maken op zo’n superhoge jackpot? Vergeet dan niet om voor tenminste 1 euro per spin te spelen.

Hall of Gods

Maar echt de grootste jackpot is niet gevallen op Mega Fortune Dreams. Waar deze jackpot wel gevallen is, is op de slot Hall of Gods. Een favoriet van velen, een echte knaller waar mensen al jarenlang van genieten.

Hall of Gods is de knaller van alle knallers. Met meer specials dan welke slot dan ook, mag deze slot op jackpot gebied vrolijk meedoen.

Het is dan ook de knaljackpot wat de meeste spelers naar zich toe laat trekken. Wie wil er namelijk niet meerdere miljoenen winnen met deze slot? De jackpot was afgelopen jaar 7.4 miljoen euro. Niet slecht toch?

Miljoentje hier en daar

De komende jaren zullen de jackpots absoluut niet minder worden. Wij kijken dan ook met smart uit naar wat de komende jaren voor jackpotten zullen opleveren. Wij zouden ook wel zo’n knaller willen meepakken ;-).