Iedereen die van plan is om vandaag nog online roulette te spelen moet dit weten. Ik heb zelf ervaring met het probleem waar ik het straks over ga hebben. En ik wil dat jij dat probleem, als je het tegenkomt, zo makkelijk mogelijk kan overkomen. Want als je online roulette speelt kan dit probleem het verschil gaan maken tussen winnen en verliezen.

Maar wat moet jij dan zo nodig weten waar ik het continu over heb?

Ik ga het je vertellen. Mijn online roulette probleem waar ik vooral vroeger zo vaak mee te maken had.

Het niet weten wat je moet doen met je winst

Je hebt uren en uren gespeeld. Gezwoegd. En eindelijk is daar dan de winst. Misschien had je eerst wel in de min gestaan. Misschien een beetje. Of wie weet wel heel erg veel.

Maar je wil gewoon niet weten wat er kan gebeuren als je eindeloos aan het spelen bent en je jouw winst verliest.

Want dan knal je vaak te ver door en dat gaat voor dat ene vervelende gevolg zorgen.

Je geld is weg. .

Maar dat probleem waar ik het over heb. Wat is het dan?

Het is niets meer dan het niet weten wat je met je winst moet doen. Cash je uit? Speel je door tot een hogere winst? Kortom, wanneer besluit jij dat genoeg ook echt genoeg is?

Het liefst zie ik spelers die keuze direct maken. Of je gaat door. Of je stopt.

Zolang je maar twee keer nadenkt en dan een overwogen keuze maakt. Dit keuzeproces dient echter direct te starten. Zonder dat je langer rond blijft dwalen op plekken waar dat onnodig is.

Ik zie je juist het liefst richting de uitcashknop te gaan als je het echt niet weet. Pas als je meer weet, kan je weer opnieuw storten.

Dit probleem kan je geld kosten.

Als je geen keuze maakt zal het je juist meer geld gaan kosten dan dat het je oplevert. Omdat online roulette binnen enkele rondes jouw geld kan laten verdwijnen is het maken van zulke lastige keuzes ongelofelijk belangrijk.

Ik wil je meegeven om overwogen na te denken over het maken van deze keuzes. En denk vooral goed na welke gevolgen aan bepaalde keuzes kunnen vastzitten. Jij wilt niet voor pijnlijke situaties komen te staan die kortom niet nodig zijn.