We kennen behoorlijk wat strategieën waarbij we nog steeds redelijk wat risico nemen zonder dat er echt een theorie achter de strategie zit. Bij de Pivot roulette strategie is dit echter niet het geval, want deze strategie is vooral gericht op de Law of the Third. Hoe de pivot strategie precies werkt lees je natuurlijk weer verderop in dit artikel. Ik ben zelf al op pad geweest met de pivot strategie, dus kan je ook al wat meer vertellen over de werking.how_to_win_at_roulette

Waar kennen we de pivot strategie van

De Pivot roulette strategie is een vrij oude roulette strategie die we kunnen gebruiken in off- en online casino’s. Ik ben vaak zelf geen liefhebber van strategieën die op een niet bewezen theorie gebaseerd zijn, echter vind ik deze strategie interessant genoeg om wel eens uit te proberen.

Het systeem wordt volgens veel sites voornamelijk door de wat slimmere gokkers gebruikt, wat voor mij een vrij loze opmerking is. Ik zal niet verder uitwijken waarom, maar dit is een opmerking die ik vaak op louche websites tegenkom.

Wat de Pivot roulette strategie bijzonder maakt is dat de strategie gericht is op het vergroten van je kansen op een constante stroom van winst. Veel roulette strategieën zijn gericht op een one-hit wonder waarbij je dus uit het niets een grote klapper moet maken om met winst naar huis te gaan. De Pivot roulette strategie niet, deze strategie is er namelijk op gericht om je op de lange termijn geld te laten winnen.

Zoals je al kon lezen is de Pivot roulette strategie gebaseerd op de ‘Law of the Third’ theorie. Deze theorie is weer gedeeltelijk gebaseerd op de natuurwet die ervan uitgaat dat van iedere 36 gevallen getallen er 24 uniek zullen zijn. Dat betekent dat er 12 keer een getal valt dat al eens eerder is gevallen. Wat deze strategie uniek maakt is dat de Pivot roulette strategie rekent op het feit dat er 12 keer hetzelfde getal valt. De kans om op de lange termijn te verliezen is volgens deze strategie daarom ook laag.

De werking van de Pivot roulette strategie is zeer eenvoudig. Je houdt in de gaten welke getallen er vallen en op het moment dat een getal 2 keer valt zet je 36 rondes alleen nog maar in op dit getal. Dit is inderdaad een grotere investering dan veel andere strategieën, en daarom kan ik de Pivot roulette strategie ook niet voor iedereen aanraden.

Natuurlijk, het is een strategie gebaseerd op een vrij interessante theorie. Maar of het gebruik van deze strategie op de lange termijn loont durf ik niet met zekerheid te zeggen. Voor mij namelijk niet, want ik verloor helaas 36 euro door iedere ronde 1 euro in te zetten nadat een getal 2 keer was voorgekomen (o. b. v. de 1 euro tafel bij Comeon).

Wil je een andere leuke roulette strategie uitproberen? Probeer dan de D’ Alembert roulette strategie eens!