Iedere speler benadert roulette op een andere manier. De ene speler wilt meteen flink aan de slag en begint met inzetten. De andere speler wilt zijn eigen spel eerst verbeteren en kiest om veel te oefenen. Voor de spelers die willen oefenen met roulette, heb ik een artikel geschreven. Met de informatie uit dit artikel, leer ik je namelijk beter te worden met roulette door meer te oefenen. Het proces van oefenen helpt jou een betere speler op ieder gebied te worden. Zoals iedere les, kost ook deze les tijd. Maar het kost je geen geld, want je kunt op de gratis roulette tafel oefenen. Dat maakt het allemaal een stuk toegankelijker en leuker. Waar wacht je nog op?

De eerste keer gratis roulette

Om gratis roulette te kunnen spelen hoef jij nergens een account aan te maken of te betalen. Gratis roulette, is echt helemaal gratis. Er zitten geen addertjes onder het gras en je hoeft niet opeens alsnog te betalen. Er zit wel een nadeel aan gratis roulette vast. Als je wint, dan win je speelgeld. Je wint geen geld dat je uit kunt laten betalen. Alleen hopelijk besefte je dat al ;-).

Via onze gratis roulette pagina, kan jij direct op een gratis roulette uitkomen. Dit is niet direct verbonden aan een online casino, maar het is wel verbonden aan de software van de ontwikkelaar.

Als de gratis roulette tafel geladen is, en de mooie visualisatie van het spel gedraaid heeft, kan je de gratis roulette tafel op.

Hier zie je dat alles precies hetzelfde is als de normale roulette tafels. Het enige verschil is dat je nu opeens 5000 euro speelgeld hebt, waar je waarschijnlijk wel even mee rond kunt komen. Het is aan jou zelf om te bepalen hoe snel jij met dit speelgeld wilt spelen. Je kunt namelijk grote bedragen inzetten, waardoor je zomaar ook zo’n bedrag als 5000 weg kunt spelen.

Hoe te oefenen met roulette

Je kunt meteen beginnen met oefenen als je aan de tafel plaatsneemt. Je hebt de keuze om verschillende roulette strategieën te oefenen, maar je kunt ook kiezen om eerst te kijken hoe het spelen op losse getallen gaat. Veel spelers weten niet dat het spelen van losse getallen ook hartstikke leuk en lonend kan zijn.

Er zijn verschillende notaties fiches waar je gebruik van kunt maken, dus je kan de inzet vormen die je het liefst ook zou willen inzetten. Je bent hier volledig vrij in, alleen is er ook hier een maximuminzet waarmee je rekening moet houden.

Via de automatisch spelen knop kan jij vervolgens ook iedere ronde dezelfde inzet laten plaatsen. Dit is erg slim om te doen wanneer jij wilt weten of na 1000 rondes jouw strategie nog steeds werkt. Je hoeft dan niet meer de hele tijd achter de computer te zitten, je kunt de roulette tafel het werk voor jou laten doen.