Zonder al te veel omwegen laat ik je in dit artikel zien hoe het mogelijk is om van 50 euro, maar liefst 1000 euro op roulette tafels te maken. Vergeet niet voordat je begint dat dit zeer lastig is en dat er maar een kleine kans is dat je wint.

In principe zal je zeker 100 euro moeten klaarleggen om te proberen 1000 euro winst te pakken. Ik heb dit ook gedaan omdat de eerste 50 niet bracht wat het had moeten brengen.

De uitleg die ik in dit artikel bespreek moet alleen gebruikt worden als jij bereidt bent om ook geld te verliezen. Want in veel gevallen verlies je geld in plaats van dat je geld wint.

Slecht begin

Deze strategie die ik met je bespreek is vaker door mij gebruikt en heeft doorgaans voor goede resultaten gezorgd. Het eerste wat je namelijk doet, is 15 euro inzetten verspreid over drie getallen. De getallen mag je zelf kiezen, want het blijft geluk.

In eerste instantie werd mijn inzet dus 15 euro voor drie getallen. Alleen zelfs na 50 rondes was geen een van deze drie getallen gevallen, waardoor er al meer dan 450 euro was uitgegeven. Ik besloot mijn inzet aan te passen en behalve de 15 euro op de drie getallen, 10 euro per getal in te zetten plus nog eens 40 euro op het vierkant van 2 3 5 6.

Hier had ik meer geluk, want eindelijk viel een keer een getal. Toen het getal 6 viel, waar een volle inzet van 10 euro op was en een vierkantbet, won ik 720 euro. Ik stond toen al ruim 2000 in de min, dus de winsten moesten nog aanzienlijk hoger worden.

Mijn volgende keuze was 170 voor de bovenste twee kolommen waar ik ook de drie getallen mee speelde. Door mijn inzet te verhogen, hoopte ik dat ik de verliezen kon compenseren.

Ik speelde met een verlies van 2000 euro door, waardoor de stakes, ofwel het risico, naarmate iedere ronde vorderde hoger werd.

Na ruim 1000 rondes stond er een minus van 4000 op de teller, met nog slechts 100 euro in de bankroll.

Vanaf dat moment was het te laat, want deze challenge was mislukt. Wat mijn geluk was? Dit speelde zich allemaal af aan de oefen roulette tafel.

Wat je moet beseffen is dat een tactiek zoals deze enorme risico’s met zich meebrengt. Als je besluit een tactiek zoals de hierboven strategie te gebruiken, zal je een aanzienlijke bankroll moeten hebben om dit spel te kunnen spelen op de manier waarop ik het beschrijf.