Hoe kansrijk is het spel waar de kans centraal staat? Goede vraag, want ik wil ook altijd zo graag de kansen verslaan dat ik er maar over blijf nadenken.

Of er echt een manier is om roulette, het spel der grote kansen, te verslaan is al deels beantwoord. Wil je het casino verslaan, dan zal je negen van de tien keer dat moeten doen door iets te doen wat helemaal niet mag. En daar kunnen wij natuurlijk niet achterstaan.

Omdat je vast wil weten wat dan de beste wijze is om je kansen te benutten bij online roulette, kan ik je wel wat tips meegeven voor roulette.

Online roulette tips zijn er genoeg op het internet, alleen deze paar tips zijn pas echt van nut als je meer zou willen leren.

Weet wat je inzet – win je geld zoals je het zou willen winnen

Het is vast jouw droom om met een enkele inzet duizenden euro’s te winnen. Maar wil je echt dat risico nemen om zoveel geld op het spel te zetten? Waarschijnlijk niet, want je kunt ook met deze strategie duizenden euro’s verliezen.

Daarom zal ik er altijd voor kiezen mijn lezers aan te bevelen te spelen met een strategie waarvan zij het idee hebben dat ze goed bezig zijn. Strategieën waarmee je continu geld aan het rondpompen bent, zoals het geval is als je met de Martingale online roulette strategie speelt, is geen manier waar je van gelukkig kan worden.

Je gaat namelijk gegarandeerd je geld een keer verliezen, hoeveel je ook blijft verdubbelen. Zelf zal ik je daarom geen tips geven over agressieve online roulette strategieën, daar ben je eigenlijk altijd duurder mee uit dan wat je zou willen.

Weet wat je wilt winnen

Dan nog wat je zou willen winnen, want dat is normaliter ook een bedrag dat al ergens in je hoofd verstopt zit.

De meeste spelers kiezen voor een strategie zonder een doel te stellen. Het maakt ze niet uit of ze het vooraf stellen, ze willen gewoon de kans maken om geld te winnen en daar zit nog geen bedrag aan vast.

Dit is onverstandig en kan natuurlijk veel slimmer. Ik raad je altijd aan om een strategie te kiezen waar je ook een einddoel stelt. Dus dat je vooraf al weet hoeveel geld je vooraf inzet en zou willen innen.

Simpel, maar velen vergeten het toch.