Is het al eens in jou opgekomen dat er een betere manier is om roulette te spelen dan dat je nu doet? Ben jij op dit moment nog te vaak aan het verliezen en wil je daar wat aan doen?

Je kunt altijd hopen dat de betere tijden komen en dat geluk vanzelf wel jouw kant op vliegt. Maar zo werkt geluk niet. Je moet geluk als het ware afdwingen en dat doe je door tijdens de periodes dat je niet wint, slim te zijn. Dan kan je als speler opeens wel ervoor zorgen dat je niet meer onnodig verliest.

We verliezen het meeste geld op de momenten dat we ongeduldig raken. Dan willen we te graag snel weer geld winnen, ook al is dat helemaal niet realistisch. Met mijn aanpak, ga jij minder geld verliezen en kom je daardoor eerder op winst.

Stap 1: zet alles op een rijtje

Je moet om weer goed te kunnen beginnen, helemaal van voor af aan beginnen. Dat is namelijk ook de plek waar het bijna altijd fout gaat.

We gaan eerst kijken naar je budget, staat dat nog wel in verhouding tot wat je inzet?

In principe moedig ik je aan je budget niet te verhogen. Je budget is negen van de tien keer al afgesteld op wat je maximaal wil uitgeven aan roulette en dat hoeft dus niet te stijgen.

We willen dat jouw online roulette budget juist in verhouding staat tot wat je inzet en dat kunnen we het makkelijkst aanpassen door je inzet aan te passen.

Stap 2: pas een regel toe

Ik pas zelf altijd een vaste regel toe. Deze regel zorgt ervoor dat ik nooit hard over mijn inzet hoef na te denken, deze inzet is namelijk altijd gelijk.

De regel die ik hanteer, is dat mijn totale inzet op tafel nooit meer mag zijn dan tien procent van mijn budget, indien mijn budget niet hoger is dan 200 euro. Is jouw budget wel hoger dan 200 euro, dan speel je niet met meer dan 5 procent van je budget.

In het geval van 500 euro, zou je dan met maximaal 25 per ronde spelen. Op de roulette tafel moet dit percentage altijd gelijk blijven. Je mag niet afwijken van het percentage, het bedrag zal logischerwijs wel aangepast worden naarmate je wint, of verliest.

Stap 3:? stoppen wanneer dat nodig is

Dan het belangrijkste onderdeel van deze denkwijze, namelijk de kracht om te stoppen wanneer dat nodig is. Als jij niet meer voldoende? achter hebt staan om de vijf procent in te zetten, maar jij dus een hoger geldbedrag moet inzetten, dan is het tijd om te stoppen.

Als jij deze vaste regel áltijd volgt, dan hoef jij je veel minder snel zorgen te maken om grote verliezen. Deze verliezen zijn dan namelijk verleden tijd.

Zo zie je maar dat online roulette veel makkelijker is als je er meer bij nadenktn!