Ik verklapte het afgelopen vrijdag al en ik hoop vooral dat jij je niet volledig op het gokken hebt gestort. Want het kan je duur zijn te komen staan. Of je hebt natuurlijk behoorlijk goed gegokt. Het roulette van WK 2018 is behoorlijk bezig geweest. De wedstrijden zijn tot op heden misschien nog wel onvoorspelbaarder dan roulette geweest. Met een procent of 2.5 gok jij een getal goed. En bij voetbal zijn de uitslagen nog wel opmerkelijker geweest.

Ik geef je tips voor de komende dagen en help je vooral het roulette van dit WK voetbal te verslaan.

Misschien kan je dan na de wedstrijd nog je winst gebruiken voor een potje roulette ;-).

Combinatiebets zijn dit WK levensgevaarlijk

Je moet wel heel veel geluk hebben om dit WK tot nu toe je combinatie inzetten goed te hebben. Want iedere wedstrijd lijkt wel roulette te zijn.

Een combinatie inzet is een inzet op meerdere wedstrijden tegelijk. Je zet bijvoorbeeld in dat Brazilië wint van Zwitserland en Duitsland van Mexico. En dat binnen een weddenschap. In dit geval zou je daar een odd van 1,96 voor terug hebben gekregen.

En je kunt het al raden. Iedereen die op deze waarschijnlijke uitkomsten had ingezet, had verloren. Mexico won en Zwitserland speelde gelijk tegen Brazilië. Een enorm aantal mensen zal door dit roulette geld verloren zijn. En daarom is dit nu al een van de meest onvoorspelbare wereldkampioenschappen.

Dan maar single bets?

Dan zal je nu wel denken, wat moet ik dan Nadia. Single bets?

Dit is een lastige vraag om antwoord op te geven. Vooral als je meeneemt dat de meeste spelers ook hun single bets fout hadden.

Mijn advies is om wat meer risico met kleinere bedragen te nemen. Op single bets kan je alleen goed spelen als je met hoge bedragen speelt. Met combinatie bets kan je met een klein bedrag en een goede combinatie al snel het geld vele malen vermenigvuldigen.

Is het dan ook slim om dit straks met hoge bedragen te doen?

Nee. Dit blijft een soort roulette waarbij de kansen alle kanten op kunnen gaan. De uitkomsten zijn uiteindelijk hartstikke lastig om te voorspellen. Je kunt daarom beter met lagere bedragen nemen als je meer risico neemt.

Zo voorkom je grote verliezen en kan je ook nog een beetje van het WK genieten!