Ah wat hebben we het er weer lang niet over gehad, het burenspel. Vorig jaar schreven we al eens een uitgebreid artikel over de volledige werking van het burenspel. Zoals je waarschijnlijk weet, werkt het burenspel vrij eenvoudig en is het vooral een snelle manier om in een keer op vijf getallen in te zetten.

Ook vandaag is het burenspel het gesprek van de dag. Waarom? Puur omdat we hier op de redactie zin hebben in het burenspel. Eens in de zoveel tijd is dit gewoon de leukste manier om te spelen en vandaag is het zo’n dag.

Hoe werkt het burenspel precies

Je zal vast wel eens de bovenste baan op een roulette tafel gezien hebben. Deze baan lijkt enigszins op een racetrack zoals we dat weer kunnen zien met een auto- of paardenrace. Wat veel mensen niet weten, is dat het burenspel vlak boordevol interessante combinatiebets zit.

de getallen staan gesorteerd op de volgorde waarin ze ook op het roulette wiel te vinden zijn. Het getal 0 staat dus in dit geval tussen 32 en 26 in.

Als jij op een getal probeert in te zetten van het burenspel, bijvoorbeeld 34, zet je direct ook op de omliggende getallen in. Een inzet op 34 zou dan tegelijk een inzet op 6, 27, 17 en 25 zijn. In totaal zet je dus met 34 op vijf getallen in.

Je kunt niet met de minimuminzet burenspel spelen, aangezien je in het kort op vijf getallen inzet. Je moet dus vijf keer de minimuminzet inzetten om het burenspel te kunnen spelen.

Is de minimuminzet een vijfje, dan moet je dus 25 euro inzetten. Daadwerkelijk doe je niets meer dan op vijf getallen 5 euro inzetten.

Valt een van deze vijf getallen, dan komt er 180 euro terug. Je zou dan dus een winst hebben, indien de eerste ronde al een getal valt op basis van een totale inzet van 25 euro, van 155 euro.

Nadelen van het burenspel

Alhoewel er weinig nadelen op te noemen zijn rondom het burenspel, is er wel van 1 groot nadeel sprake. Je moet namelijk een vrij hoog bedrag per ronde inzetten.

Aangezien veel spelers kiezen voor een tafel met een minimuminzet dat bij hun budget past, komt een vijfvoudige inzet vaak niet overeen met het vooraf gekozen plan.

Want wanneer je vijf keer de minimuminzet moet plaatsen in een ronde, zit je vaak in een rap tempo door je budget heen.

Speel dus het burenspel op een lager minimuminzet tafel wanneer jij liever het burenspel speelt zonder snel door je budget te vliegen.

Je kunt overigens ook op meerdere vlakken van het burenspel inzetten, alleen dan zal je inzet ook aanzienlijk hoger worden ;-).

Ook het burenspel spelen? Check dan onze online casino review!