Ik ken geen tijd van het jaar waar het zo fijn is om binnen te blijven als met de herfst. Wanneer het herfst is, krijg jij mij niet makkelijk naar buiten toe. Ik ben dan vooral bezig met het verbeteren van mij roulette spel. Ik doe er dan alles aan om de winsten zo hoog mogelijk te maken. En verliezen? Die beperk ik zoveel als ik kan.

Je wilt vast weten wat voor roulette bonussen er in de herfstmaanden op jou te wachten staan. Aardig wat. Mijn tips voor deze bonussen zijn echter nog waardevoller dan de bonussen zelf.

Check de voorwaarden

Van de honderden bonussen die je kunt gebruiken is een klein deel echt geschikt. De meeste bonussen zijn troep. Troep waarmee je absoluut niets gaat winnen. Als je troep als bonustegoed hebt, is het vrijwel onmogelijk om het vrij te spelen. Geen interessant project dus om troep proberen vrij te spelen. Maar wat moet je dan?

Check de voorwaarden van iedere roulette bonus die je tegenkomt. Ga pas beginnen aan een bonus als je ziet dat de bonus goede voorwaarden heeft. Laat je het idee krijgen dat een bonus goed is, bijvoorbeeld door een aantrekkelijke reclame.

Goede bonussen betalen zichzelf uit. Geef voldoende tijd uit om een bonus te vinden waarmee je roulette kunt spelen én winnen. Je hebt geen zin om achter een slechte bonus aan te zitten. Je wilt gewoon winnen. En dat winnen kan alleen door een goede roulette bonus te vinden. Deze herfst gaat dat jou lukken.

Waar moet je dan op letten?

Let altijd op hoe vaak de bonus aangeeft dat jij het bonustegoed moet rondspelen. Dit kan namelijk een paar keer zijn, maar kan ook tientallen keren zijn. Wanneer het om tientallen keren gaat, zal het een onmogelijke taak zijn om een bonus vrij te spelen.

Het makkelijkst is dan altijd nog om gewoon de voorwaarden stuk voor stuk door te lezen. Kijk hoeveel je rond moet spelen, op welke spellen er gespeeld moet worden en welke eisen er verder zijn.

Win en stort terug

Lukt het jou om na uren een bonus vrij te spelen? Wees dan slim en stort je winst terug. Het is al lastig genoeg om een bonus vrij te spelen. Voorkom dat je het alsnog verliest en stort je tegoed terug naar je rekening.