Op www.onlineroulette.nl zijn de afgelopen jaren honderden roulette strategieën langsgekomen waarvan een groot aantal minder bruikbaar bleek te zijn dan wat vaker voorkomende strategieën zoals de pivot en ascot roulette strategie. Ik ga zelf maar al te graag op zoek naar roulette strategieën die mij keer op keer laten winnen, echter moet ik zelf ook nog de perfecte roulette strategie vinden. Ik vertel jou in dit artikel hoe jij voor jezelf een goede roulette strategie kan vinden. Een strategie die je helpt bij verantwoord spelen, overzicht houden op je inkomsten en uitgaven en die je natuurlijk geld laat winnen. Benieuwd? Lees dan snel verder!las-vegas-strip-431819_640

Wat is precies je doel?

Ik heb dit artikel geschreven omdat ik van Lesley uit Barendrecht de vraag kreeg wat voor een roulette strategie hij het best kon gebruiken. Lesley had al meerdere keren roulette strategieën gebruikt maar het lukte hem niet om een strategie te vinden die echt goed bij zijn eisen paste.

Dit probleem hebben behoorlijk wat roulette spelers waardoor het verstandig is om op zoek te gaan naar een oplossing voor dit probleem. We gebruiken namelijk lukraak roulette strategieën zonder eerst te kijken of de onderdelen van de strategie wel bij ons spel passen. Wat veel speler doen, is dat ze eerst de roulette strategie in de praktijk toepassen en dan pas kijken of de roulette strategie goed werkt. Het gevolg hiervan is dat je al snel een roulette strategie gebruikt die je alleen maar geld zal kosten.

Om een goede roulette strategie te vinden, dien je eerst bepaalde doelen te stellen. Een roulette strategie zit vaak verbonden aan een bepaald doel.

Je kan bijvoorbeeld als doel hebben om binnen enkele rondes je geld al te verviervoudigen. Echter kan je ook als doel hebben om veel rondes te spelen en iedere ronde een beetje geld te winnen. Met beide doelstellingen is het mogelijk om geld te winnen, maar met het doel om binnen korte tijd veel geld te winnen zal je stukken meer risico nemen, wat niet altijd even slim is.

Wil je risico nemen en veel geld binnen korte tijd winnen? Kies dan een strategie waarbij dit ook past, zoals de Martingale strategie waarbij je iedere ronde je inzet moet verdubbelen. Heb je de tijd om wat meer rust in je spel te brengen en neem je liever wat minder risico? Dan raad ik je aan om een strategie als de Labouchere strategie te kiezen waarbij je niet iedere ronde enorme bedragen hoeft in te zetten.

Overzicht en verantwoordelijkheid

Het einde moet bij een roulette strategie in zicht zijn. Daarmee bedoel ik dat een roulette strategie waarbij je eindeloos blijft doorspelen je niet zal helpen om veel geld te laten winnen. Dergelijke strategieën zullen er alleen maar voor zorgen dat je veel geld verliest. Dit kan je voorkomen door voor een roulette strategie te kiezen waarbij er sprake is van een vooraf vastgesteld einde.