Iedere week een half uur online roulette spelen, waarom zou je?

Mijn strategie is orthodox en kan voor gefronste wenkbrauwen zorgen. Ik wil mijn strategie met jou en alle andere spelers delen, want het kan ook voor jou voordelen opleveren. Voor mij levert het gemiddeld 30 euro extra per week om, mede doordat ik strenge regels aan mijzelf en het spel stel.

Het sleutelwoord van deze strategie is namelijk discipline. Zonder je aan deze regels te houden, kunnen verliezen ontstaan welke hoog kunnen oplopen. En dat wil ik koste wat kost voorkomen.

Een overzicht van wat mijn strategie van een half uur per week online roulette inhoudt, ontdek je nu. Ga mijn wereld is van getimed online roulette spelen.

Waarom maar een half uur?

Dat je maar 30 minuten per week online roulette van mij met deze roulette strategie mag spelen, is natuurlijk geen toeval. 30 minuten is het precieze aantal minuten dat jij volledig gefocust kunt zijn op wat er met roulette gebeurt. Daarna verslap je sneller. Het moment dat je verslapt, staat vaak gelijk met het verliezen van controle over het spel.

Wanneer je de controle verliest, kan je mogelijk niet de gevolgen in de hand hebben. Dat is wat ik probeer aan te pakken met mijn strategie om maximaal 30 minuten per week online roulette te spelen.

Je zorgt ervoor dat je gefocust blijft en weet waar je voor aan het spelen bent.

De tweede reden, misschien nog wel belangrijker, is dat er een limiet zit aan de tijd dat je gokt. Een maximum is precies wat ervoor zorgt dat je niet meer gokt dan wat verantwoord is. Je kunt makkelijk uren gokken en winnen, alleen uren gokken en verliezen zal grotere gevolgen met zich meedragen dan wanneer je wint.

Dat willen we voorkomen door een tijdslimiet in te stellen. In een half uur, als je normale inzetten plaatst, zal je nooit meer verliezen dan een euro of vijftig.

Honoreer je eigen regels

Om met deze roulette strategie te slagen, zal je jouw regels absoluut moeten honoreren. Wijk niet af van je regels en besef dat je niet meer moet gokken dan wat verstandig is. Als je te lang doorgokt werkt deze roulette strategie bijvoorbeeld niet.

Ook moet je niet meer inzetten dan wat normaal is, dus niet meer dan een procent van je vermogen.

Winst of verlies

Het maakt niet uit of je een week verliest, zolang je gemiddeld gezien maar op winst staat. Maak een excel-bestand aan om je winsten en verliezen over een langere periode bij te houden. Het is niet erg om een week te verliezen, zolang je op termijn maar op winst staat.