Op YouTube zijn duizenden video’s van spelers te vinden die hun kunsten laten zien. Vrijwel ieder casino spel is te vinden, of dat nu slotmachines of roulette spellen zijn. Dat maakt het natuurlijk heel interessant om eens mee te kijken, aangezien je zelf kunt kiezen met welke spelers je meekijkt.

Er zijn tussen deze YouTubers ook highrollers te vinden. Een deel van deze spelers lukt het regelmatig om enorme bedragen te vinden waar wij van zouden dromen.

Vooral daarom is het toch leuk om mee te kijken. Wij vertellen je welke spellen het best vertegenwoordigd zijn en hoe jij deze videos kunt vinden.

Benieuwd naar het aanbod van online gokkers op YouTube? Lees dan snel verder!

Blackjack

De absolute nummer 1 op het gebied van online gokken en YouTube is geen blackjack. Het spel komt echter erg in de buurt van de nummer 1, waar we het straks nog verder over hebben.

Online blackjack is zo populair doordat het spel in een hoog tempo gespeeld kan worden en bijzonder spannend is. Verder is het ook nog eens een spel waarbij nagedacht moet worden en de kans niet volledig de macht heeft.

Roulette

Roulette is populair bij Youtubers, echter komt het niet in de buurt van de nummer 1 en 2 van dit lijstje. Roulette is namelijk minder interessant om naar te kijken, het is een spel dat je juist zelf moet spelen.

Toch zijn er veel streamers die met liefde een potje roulette streamen. Diverse streamers kiezen ervoor om met bedragen van rond de 1000 dollar per ronde te spelen. Voor ons ondenkbaar, voor hun wisselgeld.

En dan het klassieke gesprek dat de streamer met de dealer heeft. Geweldig om te zien en leuk om op te reageren!

Poker

Het populairste spel op YouTube is zonder twijfel online poker. Veel spelers vinden het leuk om naar te kijken en er van te leren. Doordat er ook zoveel bekende online pokerprofs op YouTube zitten, kan je er dus ook nog een slaatje uit slaan.

Door actief mee te kijken naar de successen van deze spelers, leer jij hoe de profs omgaan met lastige handen. Ook als je een beginnende gokker bent, kan het hartstikke slim zijn om af en toe een van deze video’s te bekijken.

Online roulette

Online roulette is het spel waar wij vanzelfsprekend het meest van houden. Alhoewel het spel dus niet het best vertegenwoordigd is op YouTube, is het wel een van de leukere spellen om naar te kijken.

Wil jij ook een superbekende YouTuber worden met roulette? Doe dit dan op je eigen unieke manier. Dit kan je doen door met hoge bedragen te spelen (alleen aan te raden wanneer jij dit echt kan) of door een leuke, grappige of unieke speler te zijn.