Over enkele dagen is het kerst. De tijd van het jaar dat ik weer artikelen mag typen over de leukste kerstmis slots. Want zelfs tijdens de kerstdagen is deze powergirl aan het werk. Natuurlijk ben ik trots dat ik voor een van de grootste en bekendste roulette blogs (online) mag schrijven. We hebben jullie al jarenlang kunnen voorzien van de beste roulette artikelen. Of het nu over roulette systemen, tactieken of ervaringen gaat, we weten het goed met elkaar te vinden.

Kerst gaat jou ieder jaar weer een leuke tijd brengen. Dit jaar mogelijk met een uurtje roulette. Meer online roulette is niet nodig, want je kan de andere uren je winst gebruiken om je familie of vrienden nog net wat gelukkiger te maken. Mijn tactiek is bijzonder simpel, zet een honderdtje op rood.

Honderd op rood, waarom?

Ik heb natuurlijk gekozen voor de kleur rood omdat het alles met kerst te maken heeft. De kerstman is onze lieve rode vriend met zijn dikbepakte lichaam. Een dikke jas met daarop een net zo’n dikke muts. Hoe gaat hij anders tegen de winterse kou in?

Dat de kerst mij goed zint, is de afgelopen jaren voor mijn trouwe lezers wel duidelijk geworden.

Vorig jaar kwam ik namelijk met een soortgelijke tactiek gericht op het eenmalig verdubbelen van het geld.

Ik wil dat je dit jaar niet te lang op het online roulette wiel doorbrengt. Daarom adviseer ik je eenmalig honderd op rood in te zetten. Win je, dan heb je 100 euro extra om aan kerst uit te geven. Je kunt hiervan nog leukere cadeau’s halen om je beste vrienden te verrassen.

Alles wat je tegenkomt kan je nog gelukkiger maken met de kerstdagen. Een honderdje extra is dan ook altijd mooi meegenomen.

En als je verliest?

Verlies je die 100 euro, dan kan je kiezen om nog eenmalig 200 euro in te zetten. Als je dan wel wint, door weer op rood in te zetten, kan je alsnog de 100 euro extra terugstorten. Dit bedrag gaat dan alsnog naar jouw vrienden als presentje voor kerst. Natuurlijk niet in de vorm van geld, maar cadeau’s of eten.

Wees overigens verstandig genoeg dit bedrag direct terug te storten naar je bankrekening. Het zou zonde zijn als je het een dag later alsnog verliest.

Kerst en roulette gaan dus prima samen, maar wel met mate!

Het is jouw kans om de kerstmis nog net wat lekkerder in te gaan. Wie wil dat nu niet?