Het spel waar je het snelst mee kan winnen is roulette. Binnen enkele seconde kan jij je inzet maar liefst 35 keer terugkrijgen, mits je wint natuurlijk. Win je niet, dan is het opeens een spel waarbij je wel heel snel je geld kan verliezen. We willen winnen en daarom is het niet de bedoeling dat we binnen enkele seconden al ons geld verliezen. Voor de risicovolle en behoudende speler heb ik daarom twee strategieën beschreven die gebruikt kunnen worden om winstgevend te spelen binnen niet al te lange tijd.roulette-online-2

De behoudende gokker

Conservatief gokken krijgt van mij de voorkeur, aangezien je geen hoge risico’s neemt en op de lange termijn met een winst huiswaarts wilt keren. Echter kan deze strategie op de lange termijn ook saai worden en voor een minimale winst per uur zorgen. Toch is het toepassen van een conservatieve strategie verstandig voor de gokker die zo min mogelijk verlies wilt lijden.

Het voeren van een conservatieve strategie is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van lage inzetten op lastige kansen, dus bijvoorbeeld individuele kansen of het plaatsen hogere bedragen op simpele kansen, zoals rood en zwart. Bij beide inzetcombinaties is de inzet versus het genomen risico vrij gunstig, dat betekent dat je niet enorme verliezen zal lijden versus het genomen risico.

Echter is het gebruik van een conservatieve strategie niet mogelijk voor de speler die binnen korte tijd veel geld wil winnen wanneer er bijvoorbeeld bij een ander casino speel veel geld verloren is. Als een speler dan dat geld zo snel mogelijk wilt terugwinnen, is een risicovolle inzet misschien interessanter. Dit hoeft niet perse met een hoge inzet te zijn, maar het moet wel een lastige kans betreffen.

De risicovolle gokker

Heb je met een spel als blackjack of poker wat slechte handen gehad en flink wat geld verloren? Dan is het niet vreemd dat jij je geld weer terug wilt winnen. Het beste spel om dit te doen? Dat is roulette! Met roulette kan jij namelijk met een enkele ronde een groot bedrag winnen.

Afhankelijk van hoe groot de nood is om het geld terug te winnen en hoe diep het verlies is, kan jij je inzet bepalen. Heb je echt veel verloren? Dan raad ik je aan je verlies op je te nemen en tijdelijk te stoppen met gokken. Is je bankroll gehalveerd maar heb je dus nog wel voldoende cash over dat je al van plan was te gebruiken voor gokken? Dan kan je doorgaan met roulette.

Zet in op een lastige kans, dus een individuele getal, met een bedrag waarmee je voldoende kunt winnen om je eerder geleden verlies te dekken. Is je verlies bijvoorbeeld 250 euro? Dan kan je met een inzet van 10 euro op een los getal al je complete verlies terugwinnen. Dit is een veel veiligere manier dan door te gaan met het spel waar het desbetreffende verlies is ontstaan.

Succes aan de roulettetafel!