Kan het of kan het niet? Geld verdienen met online roulette klinkt te mooi om waar te zijn voor velen. En voor een groot deel is dat ook het geval. Spelers verliezen vaker met roulette dan dat ze winnen, al is het maar een procent of twee. Dat betekent dat je op termijn heel veel geluk moet hebben om te kunnen renderen met roulette.

Er zijn toch voorbeelden van spelers die al meerdere jaren geld verdienen met online roulette. Deze spelers spelen duidelijk anders dan dat de gemiddelde speler doet, waardoor ze op termijn precies weten hoe ze moeten spelen op welke momenten.

Dat juist deze groep weet te winnen heeft te maken met hun denkwijze rondom roulette. Deze denkwijze waarom zij wel geld met roulette kunnen verdienen leg ik je helemaal uit.

Je mindset is belangrijk?

Ik kan je alvast uit een droom helpen: je gaat nooit rijk worden van roulette. Arm kan je er zeker van worden als je de verkeerde keuzes in je leven maakt. Iedereen die van plan is om geld met online roulette te verdienen kan direct door naar de volgende kop van deze tekst: met hoeveel geld speel je.

De mindset rondom roulette is bepalend voor spelers die slagen en spelers die falen. Als je wilt winnen, zal je ook vaak verliezen. Je moet namelijk heel veel roulette spelen en verliezen zijn onvermijdelijk. Hoeveel je ook speelt, de kans dat je af en toe verliest is 100 procent.

Het blijft een kansspel waar jij geen invloed op hebt. Zou je dit wel hebben, dan zou het geen kansspel meer geweest zijn. Ben jij je bewust van de kansen op winst en verlies? Dan zal je een stuk meer kans maken om te winnen aan de tafels.

Met hoeveel geld speel je?

Een tweede belangrijke keuze die je moet maken is met hoeveel geld je speelt. Stel je hebt 15000 euro op je bank staan. Dan mag je nooit met meer dan 500 euro spelen, ofwel een procent of 3 van je complete vermogen. Dat is weinig, waardoor echt geld met online roulette verdienen alleen is weggelegd voor de rijken onder ons.

Indien je echt geld wilt verdienen, kan je beter voor andere methodes kiezen. Er zijn op het internet veel opties om geld te verdienen. Met online roulette geld verdienen is te risicovol op de lange termijn en niet aan te raden voor beginnende en ervaren spelers.

Wil je meer weten over online roulette of andere vormen van het spel? Of wil je toch proberen geld met online roulette te verdienen? Bekijk dan op www.onlineroulette.nl alles over dit spel!