Welk spel kies je en waarom? Game selection is een steeds belangrijker principe aan het worden. Vooral als we kijken wat ervoor zorgt of we winnen of niet.

We falen vaak in de beginfase al door ogenschijnlijk duidelijke fouten. Deze fouten moeten we voorkomen. Daar heb ik zo mijn eigen manier voor en het internet ook.

Game selection is in het kort de keuze van de juiste spellen, in de juiste volgorde op het juiste moment.

Hoe dit proces precies werkt en wat de beste manier is om het in te zetten, vertel ik je verderop. Want makkelijk is het niet, maar het kan je sterk helpen.

De makkelijkste manier om beter te worden op algemeen gebied!

Game selection – de eerste stappen

Er zijn enkele basisregels voor een juiste Game selection. Je moet allereerst alleen spellen spelen waar je kennis van hebt. Spellen die je nog niet vaak gespeeld hebt, of niet goed kent, moeten vermeden worden.

Als je van een spel meer dan 80 procent weet van alle spelregels en uitbetalingen, kan je een spel spelen. Ben je niet zeker van je kennis van een bepaald spel, dan is het af te raden om een spel te spelen.

Wil je online roulette spelen, dan mag je verwachten dat je tenminste weet welke inzetten er mogelijk zijn en welke uitbetalingen daar bij horen. Ook zou je moeten weten wat de basisbegrippen betekenen.

Bij een spel als baccarat zou je juist weer het hele spel moeten begrijpen, aangezien het een klein spel is. Je hebt maar drie inzetopties, alleen als je niet alles kent, zal het een behoorlijk lastig spel worden.

Welke limieten zijn actief?

Voor de meeste spellen gelden verschillende limieten. Zo zal een roulette tafel met lagere limieten beschikbaar zijn dan een blackjacktafel. Let dus goed op of de spellen in je budget te combineren zijn. Anders worden de verhoudingen scheef en kom je alsnog op een verlies uit.

De makkelijkste manier is om een vast inzetminimum te kiezen, bijvoorbeeld 5 euro. Je speelt dan alleen op tafels waar je een minimuminzet van 5 euro mogelijk is. Tafels met 10 euro kies je dan niet, zodat je altijd een vaste minimuminzet hebt.

Volgorde van spellen bij Game selection

Dan nog de volgorde, want je wilt wel beginnen met het spel waar je het meest mee verwacht te winnen. Het makkelijkst is om met roulette te beginnen. Daar kan je met kleine inzetten al hoge bedragen winnen. Deze bedragen kan je vervolgens makkelijker rondspelen met spellen als blackjack en baccarat. Zo bouw je een stuk eenvoudiger een winst uit tot een grotere winst.