Je hebt helemaal gelijk als je het jammer vindt dat we al lange tijd geen aandacht hebben gegeven aan video slots. Als online roulette website hebben we het liefst de hele tijd over roulette. Er moet ook plaats zijn voor andere spellen, zoals slotmachines, waardoor we het een goed moment vonden hier weer meer aandacht aan te besteden. Zo ook Finn and the Swirly Spin.

De komende twee weken zal er om de dag een video slot worden besproken. Veel van deze slots zijn in Nederland nog niet te spelen, waaronder Finn and the Swirly Spin.

Deze video slot moet geweldig voor onze Ierse vrienden zijn. Ierland heeft namelijk alles te maken met het onderwerp van deze video slot.

Ik nodig je uit om het avontuur van Finn met ons te bewandelen. Ontdek alles over Finn and the Swirly Spin.

Een spannend, leuk en wild avontuur?

Niet heel lang geleden kwam Netent wat ongelukkig in het nieuws doordat het te veel kinderlijke karakters zou gebruiken voor het promoten van diverse slotmachines. Het meest gebruikte voorbeeld hierbij was Jack and the Beanstalk. Daar zouden de kinderlijke karakters in veelvoud gebruikt worden.

Wij moeten toegeven dat Netent inderdaad onnodig veel van deze karakters gebruikt. Omdat wij niet de spelersdata van Netent kunnen inzien, weten we dus ook niet of dit als gevolg heeft dat er veel jong volwassenen op spellen als Jack and the Beanstalk spelen. Finn and the Swirly Spin is vooralsnog iets minder ‘jong’ gemaakt, maar laat voldoende kenmerken zien van Jack and the Beanstalk.

Het avontuur van Finn and the Swirly Spin is overigens al jouw tijd waard. Want je gaat langs tal van werelden om de prijzen te kunnen pakken die je moet hebben om flink te kunnen cashen. Het is een wonderbaarlijke wereld, die wereld van Finn.

Features, Features en nog eens? . Features?

Van de zes belangrijkste features, zijn er een paar die we in het bijzonder willen uitlichten. Ten eerste Swirly spin, waarmee je relatief eenvoudig sterke combinaties kan maken. Als het je meezit, kom je daardoor direct door naar een van de vier gratis spins spellen. Hier kan je tot tien spins op kosten van het huis verwachten. Pak je er nog wat Starfall wilds bij, dan zullen de winsten op kunnen lopen tot duizenden coins.

Verder zijn er nog speciale modi waarin je grote prijzen kunt winnen. Deze modi, met namen als Dragon Destroy, Irish Luck en Magic Transform, zetten meerdere keren situaties om in honderden tot duizenden coins. Op Finn and the Swirly Spin zijn dan ook grote prijzen te behalen.

Wij genoten zichtbaar van het spelen op de Finn and the Swirly Spin slot. Bij aangesloten NetEnt casino’s is deze slot sinds kort te spelen.