Fibonacci was een van de meest geweldige rekenkundigen die we op deze omvangrijke aardbol hebben mogen aanschouwen. Als we even een blik werpen op eerdere rekenkundigen die we op het gebied van roulette hebben mogen tegenkomen, zien we een paar unieke voorbeelden. Voordat we naar de Fibonacci reeks kijken, wil ik je wat vertellen over twee andere legendes.

Eerst Blaise Pascal, een wonderbaarlijke koning van roulette. Zonder onze vriend Blaise, hadden we nooit roulette gehad. Denk daar maar eens goed over na.

Pascal is overigens op meerdere plekken in Europa vereeuwigd. Neem bijvoorbeeld de Pascalweg in Rotterdam. Die heeft Blaise toch mooi te pakken.

Maar die Fibonacci reeks Naad, hoe werkt die dan? Dat laat ik je graag ontdekken verderop in dit bericht. Wat Blaise en Fibo zijn een geweldige toevoeging voor het magische spel roulette.

Samengevat, dit is het Fibonacci reeks systeem

Online roulette of roulette, waar je ook voor kiest, het Fibonacci systeem is te gebruiken. Een Fibonacci reeks is namelijk niets meer dan een lijst getallen die gebaseerd zijn op een model dat je iedere ronde kan levelen.

Om te beginnen, is een Fibonacci reeks altijd een reeks dat gestart wordt met het getal 0, 1 en daarna cumulatief doorloopt. Dat betekent dat je telkens de 2 voorgaande getallen bij elkaar optelt. Laten we kijken wat dat zou betekenen voor een reeks met 0 en 1.

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 en ga maar door. Je hebt hem waarschijnlijk nu al te pakken, want het is zo simpel, dat zelfs een kind de was kan doen. Laat alleen niet een kind roulette spelen, want dat is natuurlijk tegen de regels in.

Je hebt nu dus je Fibonacci reeks gemaakt. Top. Nu moet je hem nog in de praktijk brengen. Dat doe je door zelf een bedrag toe te wijzen aan de getallen waar je op inzet. Je kunt voor meerdere inzetten kiezen. Ten eerste zou je kunnen kiezen voor de inzet per getal. Dat zou betekenen dat je in het geval van de bovenstaande Fibonacci reeks kiest voor 0 op 0, 1 op 1 en 21 op 21. Als je dan continu doorspeelt, begint het overigens wel een risicovolle roulette strategie te worden.

Wat het slimste is, is om de Fibonacci reeks af te spelen op je eigen getallen met de bedragen die je uit de reeks haalt. Je zet eerst op 0 1 euro in. Dan zet je 1 euro op 1 en 1 euro op 1. Dan zet je 1 euro op 0, 2 euro op 1 en 1 euro op 2. Telkens ga je meer getallen toevoegen. En zo heb je op den duur een goed deel van het roulette veld te pakken totdat je over de 36 zit.

Hoe ga jij de Fibonacci reeks toepassen?