We worden op onlineroulette steeds meer gezien als bron van informatie op het gebied van gokken en dat willen we ook graag blijven. Het geven van bruikbaar advies zorgt er vooral voor dat je weet hoe je jezelf kunt? verbeteren op gokken. Niet eenmalig, maar voortdurend. Als je niet meer wilt leren, dan zal je vanzelf als gokker steeds minder worden. Dat willen we natuurlijk niet bereiken, stagnatie is slecht en dat is niet alleen bij gokken zo. Echter richten wij ons wel op gokken, waardoor ik je meer wil vertellen over het belang van evalueren na gokken. Middels vijf tips vertel ik je hoe je dit kunt doen en wat je er van kunt opsteken.

Leren van je acties

Alles wat je aan de roulettetafel doet, is belangrijk om mee te nemen in je evaluatie. Als jij van je fouten leert, weet je zo goed als zeker dat je deze fouten niet nog een keer maakt.

Het maken fouten is menselijk en hoort er allemaal bij. Maar een fout is pas ernstig, als je er niet van wilt leren. Daarom moet je bij het maken van een fout, hier ook van willen leren. Leren van je acties is daarom een belangrijk punt.

Werkt de strategie wel of niet?

Als je een strategie hebt gebruikt, welke roulette strategie dan ook, is het belangrijk dat je hiervan leert. Je kunt je wel inbeelden dat er zoveel strategieën zijn dat je op den duur vergeet met welke strategie je welk resultaat hebt behaald. Ook dat is niet vreemd, want je weet vast wel hoeveel roulette strategieën er wel niet in omloop zijn.

Jij kunt van de strategieën leren door iedere keer te evalueren hoe een bepaalde strategie voor jou heeft gewerkt. Zo kan jij ontdekken of een strategie misschien wel heel winstgevend voor jou is. Of juist niet 😉

Voldoende budget

Ook is het handig om te evalueren of je wel voldoende budget had. Misschien had je wel te veel budget en had je niet zoveel willen verliezen. Dan is het weer slim om de volgende keer een lager budget te kiezen waardoor, in het geval dat je zou verliezen, je minder kunt verliezen.

Tafelniveau

Iedere roulettetafel kent weer andere limieten en ieder limiet heeft een andere speelstijl. Kies je een tafel met een hoog minimum inzet limiet, dan zal je meer geld kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd even prettig te zijn, waardoor je af en toe beter voor een goedkopere tafel kunt kiezen.

Speelstijl

Niet helemaal tevreden over je speelstijl? Heb dan ook de ballen om je speelstijl aan te passen. Je kunt alleen meer winnen als je ook de juiste instelling hebt.

Besluit jij om je speelstijl aan te passen, kijk dan ook goed waar het fout ging. Investeer tijd in het uitpuzzelen van een nieuwe tactiek zodat je sterker voor de dag komt!