Fan van de nieuwe EMOJI PLANET Netent slot? Lees dan niet verder, want dit gaat een zeer negatief artikel over een van de laatste Netent slots worden. Vanaf het moment dat de EMOJI PLANET slot wordt opgestart, krijg ik al een hartverzakking. Je weet niet wat je meemaakt als je de psychedelische geluiden van de slot voor het eerst hoort.

Tijdens de intro wordt je snoeihard bestookt met ontelbaar veel emoticons. En daar kan ik simpelweg niet tegen. Het leven is te kort om te kunnen genieten van zulke video slots. Toch heb ik mij ertoe aan moeten zetten om dit spel te kunnen spelen. EMOJI PLANET, stel mij niet teleur.

Max bet 200 euro, willen spelers zo snel weg?

Je kunt op de EMOJI PLANET slot tot wel 200 euro per spin knallen. Rammen op volle snelheid dus. In het Indonesisch noemen ze deze vorm van snelheid bij gokken ook wel Lebih Cepat, ofwel sneller tot het snelste punt bereikt is. Dat is hoe snel jij door je budget heen kan zijn als je voor 200 euro per spin om EMOJI PLANET gaat spelen.

Het testosteron niveau is voor een slot met smileys opvallend hoog. Ik kom soms wel eens op de Zuidas jongens tegen waar het testosteron er bijna uitschuimt. Bij de EMOJI PLANET is dat punt al bereikt en hebben we het eerder over een braaksel van emoticons.

Op zulke momenten is roulette het spel dat ik het meest mis. De klassieke eenvoudig maar doeltreffendheid van het spel is niet met andere spellen te vergelijken.

De meeste mensen zullen mij geloven als ik zeg dat ik het lastig vond om van deze hyperactieve slot te genieten. Ik ben daarom blij dat ik gratis EMOJI PLANET kon uitprobere.

Hoe ging het uitproberen van EMOJI PLANET?

Compleet tegen mijn zin in moest ik als roulette reviewer een nieuwe slotmachine gaan reviewen. Het moest een leuke, boeiende maar vooral eerlijke review zijn. Mijn leidinggevende liet op geen manier doorschemeren dat er meer aan de hand kon zijn. En nadien ik met hem contact opnam over de EMOJI PLANET slot, barstte hij in het lachen uit.

Tijdens het oefenen op EMOJI PLANET kwam ik met 5000 euro speelgeld aan tafel. Dit speelgeld bleef een half uur rond het inkoopbedrag hangen. Nog een half uur later was alles weg.

Ik blij, want dan kon ik weer terug naar de online roulette tafels. Het live casino stond al die tijd nog op mij te wachten! (met dezelfde roulette dealers)