Ik heb door de jaren heen vrijwel iedere online roulette strategie uitgeprobeerd en sommige waren goed waar sommige faalden. Het gevolg hiervan is dat een online roulette strategie niet een garantie hoeft te zijn voor een goede uitkomst. Er zijn gelukkig nog wel voldoende manieren om slim online roulette te spelen, waarvan er enkele zijn ondergebrachten een gewiekste online roulette strategie. De belangrijkste online roulette strategieën lees je in dit artikel. Ook vertel ik je wat je absoluut niet moet doen om te verliezen met online roulette. Meer weten> Lees dan snel verder en wie weet word jij de absolute online roulette koning!

Ball on number thirteen on roulette wheel

Wat is nu een slechte online roulette strategie

Je hebt er waarschijnlijk al veel over gelezen, de Martingale Roulette strategie. Bij deze online roulette strategie is het de bedoeling dat jij iedere keer dat jij een inzet verliest, je inzet verdubbelt. Het gevolg hiervan is dat jij, wanneer jij meerdere keren opeenvolgend verliest, behoorlijke bedragen kunt verliezen. In dit artikel kun je lezen hoe het mij afging toen ik enkele uren lang de Martingale Roulette strategie gebruikte. Mijn conclusie was vooral dat je beter geen gebruik kunt maken van de Martingale online roulette strategie, vooral omdat je oneindig veel geld zal nodig hebben om echt te kunnen winnen met de Martingale roulette strategie.

Is het dan nog wel slim om met een online roulette strategie te spelen

Soms lijkt het helemaal niet slim om met een online roulette strategie te spelen, vooral wanneer we kijken naar online roulette strategieën als de Martingale roulette strategie. Maar dit hoeft niet te betekenen dat het spelen zonder een roulette strategie dom is. Want er zijn voldoende redenen om een online roulette strategie te gebruiken.

Bijvoorbeeld om gedisciplineerd te leren spelen, is een online roulette strategie uitermate geschikt hiervoor. Stapsgewijs online roulette leren spelen is slimmer dan onnodig grote stappen te nemen. Een onderdeel waar menig beginnende online roulette speler de fout in gaat is door het nemen van te grote stappen. Omdat jij online al met roulette kunt oefenen tegen lage bedragen of zelfs gratis, kan jij jezelf behoeden van het nemen van zulke onnodig grote stappen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je kunt verliezen.

Wat is dan wel slim om aan de online roulette tafel te doen?

Wat dan nog wel slim is om aan een online roulette tafel te doen lijkt op het eerste gezicht dan nog onduidelijk. Maar uit eigen ervaring kan je vertellen dat jij zelf door gedisciplineerd met je inzet om te gaan je veel meer kunt winnen. Bij bankroll management bepaal je van te voren hoeveel je maximaal zou willen inzetten en bij welk punt je stopt met gokken. Wil jij bijvoorbeeld maximaal 100 euro verliezen en ben je bij een winst van 200 euro tevreden? Stop dan op het moment dat je op beide bedragen uitkomt, want dan heb je zelf invloed op hoeveel je verliest en wint.