Roulette staat de boek als een van de meest onvoorspelbare spellen in het casino. Je weet nooit welk getal er gaat vallen, waardoor het een ingewikkeld spel om te verslaan is. Je hoopt dat je goed gokt welk getal er valt. Maar het is en blijft een pure gok.

Wedden op voetbal heeft veel van dezelfde kenmerken als je naar beide vormen kijkt. Alhoewel veel gokkers denken dat de uitkomst van voetbal een stuk beter te voorspellen is, zijn de odds hier op aangepast. Net zoals dat bij roulette de odds voor kleuren (die vaker vallen) zijn aangepast op de uitbetaling.

Welke wedstrijd er ook is, je weet nooit wat de uitkomst echt gaat worden als het om voetbal, of welke sport dan ook gaat. Daarom wat tips om jou meer kans te geven om de kansen in je eigen voordeel te krijgen.

Zet in op onwaarschijnlijke gebeurtenissen

Je wilt waarschijnlijk niet enorme bedragen op weddenschappen inzetten waar de uitkomst al enigszins vast van staat. Als het Nederlands elftal (voetbal) tegen Macedonië speelt, dan verwacht je dat het Nederlands elftal wint. Je krijgt dan ook maar bijzonder weinig terug als je tien euro zou inzetten op deze wedstrijd in het voordeel van Nederland. Met tien euro, zou je maximaal 70 cent winnen. Niet interessant dus.

Want de kans dat Nederland wint is natuurlijk heel erg groot. Stel je voor dat jij 10000 euro op deze wedstrijd zou inzetten, dan kan je nog steeds maar 700 euro op een risico van 10000 euro winnen. Je neemt dus een enorm risico voor iets waar de kans altijd anders van kan uitvallen.

Een kleinere inzet op een onwaarschijnlijke gebeurtenis, bijvoorbeeld Macedonië, kan juist interessanter zijn.

Stel jij zet datzelfde tientje in op Macedonië, dan kan je als Macedonië wint maar liefst 200 euro winnen. Dat maakt het hele verhaal opeens interessanter toch?

De kans dat dit zou gebeuren is klein, maar niet onmogelijk. Je moet je altijd richten op de wedstrijden waar de onwaarschijnlijke odds wel eens waarschijnlijk zouden kunnen zijn.

Je kunt beter op meerdere wedstrijden inzetten

Wil je op iets minder onwaarschijnlijke odds inzetten maar nog steeds veel winnen? Dan kan je middelmatige odds combineren om daardoor nog steeds een zeer sterke odd te krijgen. Met kleine inzetten kan je hierdoor grote winsten pakken als het allemaal jouw kant toekomt.

De kansen dat een combinatie uitkomt zijn afhankelijk van de odds. De potentiële winsten zullen het echter altijd waard zijn.