Wat voor mij van waarde is bij roulette, kan voor een andere roulettespeler waardeloos zijn. Echter zijn er diverse algemene roulette principes die voor iedere speler van waarde kunnen zijn. Het spelen van roulette kost geld en daar moet je rekening mee houden. De basisprincipes van roulette dien je slim te gebruiken en daar lees je in dit artikel meer over. Meer te weten komen over deze roulette les? Lees dan snel verder!martingale_roulette_strategie

Let op je bankroll

Je bankroll is naar mijn mening het belangrijkste onderdeel van het gokken. Welk spel je ook speelt, het managen van je bankroll zal altijd belangrijk blijven. Doordat we allemaal met een bankroll te maken hebben, variabel of niet, zullen we hier altijd aanpassingen in kunnen doorvoeren.

Het managen van je bankroll kan soms complex zijn, daarom is het belangrijk om een goed overzicht te houden. Dit is te doen door een overzichtelijke strategie te kiezen, of door iedere beurt bij te houden hoeveel je uitgeeft.Kies een overzichtelijke strategie
Een overzichtelijke strategie, hoe kan je die ooit vinden. Helemaal omdat er zo ongelofelijk veel roulette strategieën te vinden zijn, is het bijna niet te doen om een overzichtelijke strategie te vinden, toch? Er zijn drie manieren om een overzichtelijke strategie te vinden.

– Ga op zoek naar een strategie met weinig variabelen. Een strategie met een vaste inzet per ronde of een strategie waarbij je met een vast increment je inzet verhoogt of verlaagt.

– Is het een strategie met een duidelijke logica? Of zet je lukraak op een reeks getallen in die per ronde verandert. Door je te richten op een strategie waarbij je iedere ronde op een logische reeks of combinatie inzet kan je overzicht houden.

– Kent de roulette strategie een einde? Geeft het aan bij welk bedrag je moet stoppen en is er een absoluut nulpunt? Dan is dit een strategie die je kunt gebruiken aangezien je makkelijker je resultaten kunt uitreken.Speel niet als een kip zonder kop
Je zal meerdere keren tijdens gokken je complete bankroll verliezen. Dit gebeurt en kan je soms maar weinig aandoen. Het is echter wel van belang dat je deze keren gebruikt om van te leren. Niet iedere ronde zal je een verlies kunnen omzetten in een winst. Echter zal je wel leren van je gemaakte fouten. Trek hier les uit en weet wanneer je moet stoppen.

Want het moment om te stoppen is lastig te herkennen, echter is ook dit mogelijk. Een te lange verliesreeks is een teken dat je moet stoppen. De lengte van deze reeks is variabel en dus door jou in te vullen. Kies een bedrag dat jij normaal teveel zou vinden om te verspelen en beslis daarom van te voren ook bij het behalen van dit bedrag te stoppen. Het komt vaak voor dat we instinctief door willen spelen bij een verlies. Door harde afspraken met jezelf te maken kan je hier verandering in brengen en meer succes behalen bij het spelen van roulette.