Wat zou jij van roulette experts kunnen leren? Best wel wat, want ik heb ook wat kunnen opsteken van mijn gesprek met drie roulette experts die mij konden vertellen waar ik bij roulette op moet letten. Een van deze heren is recentelijk overgaan op online roulette, waardoor hij ook op dat gebied wat handige tips voor jou heeft. Benieuwd naar wat deze beste mannen te vertellen hebben?

Tip 1. Denk niet meer aan winnen

Je wint pas als je niet meer continu denkt aan winnen. Dat klinkt als een vrij vreemde opmerking, maar het zou wel eens waar kunnen zijn. Een fout is om te denken dat roulette alleen leuk is wanneer je wint. Dit heeft als gevolg dat je er werkelijk waar alles aan wilt doen om op winst uit te komen. Zo kan je bijvoorbeeld meer gaan inzetten en een stuk agressiever spelen. Maar is dit slim? Absoluut niet. Als gokker moet jij juist met zulke situaties om kunnen gaan. En dat begint door te accepteren dat roulette niet om winnen gaat.

Tip 2. Breng rust in je spel

Stop daarom ook met het paniekerig spelen. Weet je niet precies wat je in wilt zetten, zet dan gewoon een ronde niets in. Je gaat echt geen kans missen die je anders had kunnen voorspelen. Roulette is, nogmaals, een kansspel. Laat je niet verleiden tot deze fout en speel met voldoende rust.

Tip 3. Weet waarmee je speelt

Onthoud altijd het bedrag waarmee je gestart bent als je gaat spelen. Een verlies is verre van erg, maar probeer wel de verliezen te beperken. Reken niet uit vanaf het hoogste bedrag dat jij op de desbetreffende avond hebt gestaan. Bekijk de situatie vanuit het startpunt en probeer niet een vertekend beeld van jouw roulette prestaties te creëren.

Tip 4. Verleg je focus niet

Vergeet ook niet dat je met echt geld bezig bent. Als je dat niet voldoende beseft, zal je meerdere keren tegen problemen aanlopen waarin het geld opeens weg is. Kan jij jezelf veroorloven om geld zomaar te verliezen? Vast niet, en daarom moet jij als roulette speler je blijven richten op het einddoel.

Tip 5. Heb een leuke tijd

Een eerdere tip was dat je moest stoppen met denken aan winnen. Waar moet je dan wel aan denken? Je moet denken aan het hebben van een leuke tijd. Roulette was oorspronkelijk een gezelschapsspel en niet zozeer een gokspel. Probeer het leuk te hebben als je roulette speelt en richt je niet op het monetaire stuk.

Tip 6. Blijf jezelf

Met gokken zou je wel eens een actie kunnen begaan waarmee je probeert stoerder voor te komen dan je bent. Dat is niet vreemd, maar het kan je wel geld kosten. Wees daarom jezelf en doe je niet anders voor dan dat je bent. Met gokken zijn we met echt geld bezig, dus probeer jezelf niet te verleiden tot dergelijke acties.