Duivels dilemma of een simpele keuze? Doorspelen of stoppen is bij roulette de lastigste keuze die je moet maken. Verlies of winst, het is nooit makkelijk om abrupt te stoppen met spelen.

Je wilt graag doorspelen om nog meer te kunnen winnen, of je wilt juist je verlies terugwinnen van een eerdere avond. Twee voorbeelden van logische redenen om door te willen gaan aan de roulette tafels.

Het is een illusie dat jij de enige speler bent die het niet makkelijk vindt om te stoppen als je net een grote winst hebt gepakt. Zelfs wanneer je veel verloren hebt, zal iets in je zeggen dat je door moet spelen.

Een van de grootste roulette problemen is de keuze tussen het wel of niet doorspelen, na winst of verlies. Hoe kan jij hier beter mee omgaan? Welke keuzes moet je maken op zulke cruciale momenten?

Belangrijk punt?

Tijdens het spelen van roulette is het kiezen van het moment dat je stopt het belangrijkste moment. Dit is namelijk het enige moment dat besluit of je eindigt met winst of verlies. Op hoeveel winst je ook staat, als je te lang doorspeelt en dus op het verkeerde moment stopt, zal je alsnog met verlies eindigen wanneer de kansen niet meer in jouw voordeel liggen.

Deze momenten zijn cruciaal voor iedere speler. Roulette problemen kunnen overal ontstaan, maar altijd zijn ze te herleiden tot het moment waar een speler te lang doorspeelt.

En laat duidelijk zijn dat dit niet alleen gaat op punten waar je op winst staat. Ook als je op verlies staat, is het belangrijk dat je een beslissing weet te maken wanneer je stopt. Je moet absoluut niet doorspelen totdat er geen weg meer terug is.

Bankrolls volledig leegspelen is verreweg het onverstandigst wat je kunt doen. Een volwassen beslissing om te stoppen op het moment dat je verlies nog te overkomen is, helpt je te groeien als speler.

Hoe jij dit roulette probleem oplost

Eenvoudig zal het niet zijn om hier een definitieve oplossing voor te vinden. Want je zal drastisch moeten ingrijpen om beter te worden wil je hierin betere keuzes maken.

De enige weg richting een beter besluitvormingsproces, is hoe jij zelf tegenover het spelen van roulette staat. Waarschijnlijk zie je het spel nu nog als een manier om snel geld te verdienen of grote winsten te pakken. Als je inziet hoe belangrijk het is dat de kansen je meezitten, besef je ook dat je niet zomaar een verlies terugwint.

Een winst kan net zo makkelijk een verlies worden als je te lang doorspeelt. Daarom moet je in de toekomst vrede hebben met een klein verlies en een schappelijke winst.