We zijn alweer bij het laatste deel aangekomen van het drieluik waarin we op zoek gaan naar de vele manieren om rijk te worden met roulette die op het internet beschreven staan. Want er zijn enorm veel verschillende websites te vinden die beweren dat het mogelijk is om met ‘winnende’ strategieën te winnen aan de roulette tafel en zelfs rijk te worden. Daarom zijn wij op onderzoek uitgegaan en hebben wij de drie meest besproken roulette strategieën om rijk mee te worden uitgelicht.Groepje vrouwen die inzetten aan een live Roulette spel

Inzetten tot het extreme

We hebben de afgelopen jaren meerdere verhalen gelezen over gokkers die al hun geld hadden ingezet op een kleur, ofwel rood of zwart. Deze ultieme gokkers waren van mening dat zij met deze inzet het thuisvoordeel optimaal hadden geminimaliseerd en dat zij des te meer kans hadden om te winnen met roulette en het grote geld binnen te halen. De voorbeelden die we hebben, zijn eigenlijk allemaal positief afgelopen. Hoe dom het ook is om al je geld in 1 keer bij roulette in te zetten, zij wonnen toch en werden een stuk rijker.

De Engelsman Dan Ivey won op deze manier maar liefst 50.000 pond doordat hij zijn complete vermogen op rood had ingezet. We konden live op de zender Sky volgen hoe het de Engelsman afging. En jawel, Dan verdubbelde zijn inzet doordat het getal 1 viel, wat natuurlijk een rood getal is. Statistisch gezien had Dan bijna 53 procent kans om zijn complete vermogen te verliezen, wat natuurlijk des te meer reden is om te concluderen dat de inzet van Dan verre van slim was. Want niets is zo onverstandig, als het inzetten van je complete vermogen aan de roulettetafel. Ik raad je daarom ook aan deze roulette strategie absoluut niet serieus te nemen en deze nooit op te volgen. De kans dat je hier de nadelen in plaats van de voordelen van ondervind is gigantisch.

Wat kan je dan wel doen?

De enige strategie die jij bij roulette kunt gebruiken waarvan ik tot nu toe van mening ben dat het een reële strategie is, is de strategie besproken in het laatste deel van het vorige artikel. Het toepassen van roulette strategieën met extreme aspecten, zoals het continu verdubbelen van je inzet of zelfs het inzetten van je complete vermogen, is voor mij altijd een red flag.

Roulette is een spel dat puur voor entertainment gebruikt moet worden en waar je ook nog eens wat geld aan kan overhouden. Het is mogelijk om op de lange termijn met roulette te winnen waardoor het gebruik van een roulette strategie waarmee je op de lange termijn wint veel verstandiger is dan ‘quick-payout’ strategieën.

Ik raad je daarom aan om in dit artikel wat meer te lezen over (online) roulette bankroll management. Een strategie waarbij je op een verantwoorde en slimme manier een bedrag inzet waardoor jouw mogelijke verliezen altijd beperkt zullen zijn en jij je roulette prestaties vanzelf richting een mooie winst kan sturen.