In deel 1 heb je al meer te weten kunnen komen over een roemruchte theorie waarover veel mensen beweren dat het mogelijk is om rijk mee te worden. De Martingale roulette strategie is naar onze mening geen winnende strategie, mits je oneindig veel geld hebt. In dit artikel lichten we nog enkele strategieën toe waarvan beweert wordt dat ze je veel rijkdom aan de roulette tafel kunnen opleveren. Klaar van deel 2 van de ‘Kan je rijk worden van roulette’ serie? Lees dan snel verder!slots-winners

Wat kan ik nog meer op het internet vinden

Je kunt behalve de Martingale roulette strategie nog honderden andere roulette strategieën vinden waarmee beweert wordt dat het mogelijk is het grote geld te winnen. Een andere strategie is het inzetten op individuele getallen met de minimuminzet. Deze strategie heeft geen uniforme naam, maar komt toch erg vaak voorbij.

Ten eerste is het doel van deze strategie om de inzet per ronde dus zoveel mogelijk te beperken, waardoor je heel veel rondes kunt spelen. Op de korte termijn zal je met deze strategie absoluut niet rijk worden, maar volgens de vele artikelen die over deze roulette strategie zijn geschreven op de lange termijn wel.

Omdat je keer op keer met een laag bedrag blijft inzetten op individuele getallen is het mogelijk om je inzet te vermenigvuldigen met 36. Als dit meerdere keren voortkomt en je merkt dat je op een winning streak bent, is het de bedoeling dat jij je inzet verdubbelt. Ook dan ga je door totdat je op een winning streak uitkomt. Is dit weer het geval, dan verdubbel je weer totdat je op het geldbedrag uitkomt waar jij naar op zoek bent. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je duidelijke afspraken met jezelf maakt over het bedrag waarbij jij stopt. Want wanneer je dit niet zou doen, is het logisch dat je wel een keer alles verliest.

Werkt deze strategie dan wel?

Ik ben persoonlijk van mening dat deze strategie al een behoorlijk stuk beter is dan de Martingale strategie waarbij je maar eindeloos blijft verdubbelen. Maar toch kan ik niet helemaal positief over deze strategie zijn, omdat er wordt beweert dat het goed mogelijk is om hier rijk mee te worden. Dat is wel degelijk mogelijk, maar de kans dat je er niet rijk van wordt is groter. Omdat roulette een kansspel is en blijft, zal je rekening moeten blijven houden met de negatieve win odds welke veroorzaakt worden door het thuisvoordeel van het casino. Overweeg daarom of je wel of niet in zee wilt gaan met deze strategie. Het uitproberen ervan kan nooit kwaad, dus wil je een keer experimenteren met een winnende strategie, dan is de strategie van individueel inzetten geen verkeerde strategie. Ik raad je vooral aan om veel met deze strategie te oefenen indien je van plan bent de strategie te gebruiken. Want aan een gratis oefentafel is dat mogelijk waardoor je niet diep in de buidel hoeft te tasten.