Wat zijn de slimste inzetten om bij roulette te plaatsen? Dit is volledig afhankelijk van de hoogte van jouw budget waardoor je niet 1, 2, 3 kan bepalen wat een verstandige inzet aan de roulette tafel kan zijn. Het is daarom verstandig om na te gaan welke strategie bij jouw budget past. Je moet namelijk pas een strategie kiezen wanneer je hebt bepaald wat jouw budget gaat worden. Dit ga je weer bepalen op basis van hoeveel jij daadwerkelijk kunt missen. Want je moet

alleen

met een bedrag gokken waar jij je prettig mee voelt. Benieuwd naar de slimste inzetten bij roulette? Lees dan snel verder!

Klein budget, kleine inzet

Het is lastig om een inzet te bepalen zonder goed naar je budget te kijken. Als je niet eerst je budget in je oordeel meeneemt, maak je vaak een inzet op basis van een gok. Door juist wel naar je budget te kijken kan jij een inzet plaatsen die correleert met jouw huidige budget. Dit stelt jou in staat om effectief een strategie toe te passen. Veel strategieën die op het internet te vinden zijn, komen met een kleine gebruiksaanwijzing. Echter is het vaak niet de gebruiksaanwijzing die te vinden is maar de link naar een casino. Het gevolg hiervan is dat vooral beginnende spelers een strategie uitproberen die helemaal niet bij hun budget past.

Speel je met een klein budget, dan moet je ook een kleine inzet plaatsen. Het plaatsten van een hoge inzet komt niet goed overeen met je budget. Daarom is het slim om een inzet te plaatsen op een getal, waar kleine inzetten vaker voorkomen. Neem bijvoorbeeld eens de optie van een inzet van 5 euro op een los getal. Win je, dan kan je 35 keer zoveel terug verwachten. Bijvoorbeeld 175 euro op 5 euro. Of 350 euro op 10 euro. Je merkt het, de mogelijke winsten lopen al snel op.

Veel geld, spreiden en inzetten

Heb je een grote bankroll? Dan kan het inzetten van een hoog bedrag verspreid over de tafel een uitstekende roulette inzet zijn. Dit geeft je de unieke optie om op veel getallen mee te spelen en dus ook snel te winnen. De kosten kunnen laag blijven als je maar wat raakt. Het risico blijft natuurlijk dat er altijd een getal kan vallen dat net buiten jouw reeks valt. In dat geval moet jij je verlies op je nemen en je inzet herhalen.

Rood/zwart

Op rood en zwart veel inzetten kan logischerwijs alleen met een hoog budget. Je speelt dan eerder de verdubbelstrategie dan zonder een strategie. Keer op keer verdubbelen moet uiteindelijk een positieve uitkomst opleveren, dus dit zou veel geld kunnen betekenen. Maar het kan altijd zo zijn dat het je dag niet is en de kaarten anders liggen, dan kan je zomaar eens heel veel geld verliezen.

Let daarom altijd op je inzet en zet nooit meer in dan dat je lief is!