Er zijn tal van goede roulette speelstijlen. Maar er is ook een selectie speelstijlen waarvan ik zeg dat het een zeer slechte route is om te volgen. Denk dan bijvoorbeeld eens aan de ‘pump it up roulette strategie’. Dit is een strategie waarbij je ongelofelijk veel agressie stopt in roulette. Je bent iedere ronde volledig aan het inzetten voor een winst. Waarbij de kans op verlies relatief hoog is omdat je enorme risico’s neemt.

Wat roulette leuk maakt, is dat het beide kanten op kan gaan. Maar met een slechte roulette strategie speelstijl, kan er meer fouttaan dan je denkt.

Naar mijn mening is er een enkele speelstijl bij roulette welke veruit het slechtst is. En wel de volgende stijl.

Onnodig agressief

Vaak kom je pas in de onnodig agressieve roulette speelstijl terecht wanneer je al meerdere rondes verloren hebt. Een andere route hoe je bij deze roulette strategie uit kan komen is door een gebeurtenis waar jij je niet prettig bij voelt. Een relatie die bijvoorbeeld opgebroken is. Of een auto met onoplosbare problemen.

In dat geval kan je zomaar overvloeien in een strategie waar je absoluut niet gelukkig mee bent. En deze slechte roulette speelstijl kan je duur komen te staan.

Maar wat is dan een goed voorbeeld van zo’n onnodig agressieve speelstijl? Hoe kan zo’n speelstijl er precies uitzien waarbij je kosten maakt waar je echt niet gelukkig van wordt?

Roekeloos kapotgaan

Bij deze slechte roulette speelstijl zet je een veel te groot deel van je budget, misschien zelfs wel alles, in op een te kleine kans. Eigenlijk raad ik spelers aan dit al helemaal niet te doen. Maar als je het doet, doe het dan op een kans van 48 procent of hoger. Dus op een kleur, even of oneven, en hoog en laag. Je kan de kans nog groter maken om te winnen door bijvoorbeeld op 2 kolommen of 2 rijen in te zetten.

Wees dus slim en kies voor een strategie waarbij je nooit zulke keuzes maakt!