Altijd zie je wel eens spelers verschijnen die alleen op rood of zwart inzetten. Deze spelers, zijn naar mijn mening de spelers die het altijd op veilig willen spelen. In het echte leven zien we deze groep ook vaak de veiligste weg kiezen, terwijl dat niet altijd de beste weg is. Daarom ga ik je overtuigen om niet meer op rood of zwart bij roulette in te zetten, maar op risicovollere inzetten te spelen. Dan kan jij een stop toeroepen tot al die keren dat je veilig speelt, maar je eindelijk ook kan gaan genieten van het spel roulette dat gespeeld moet worden met de risico’s van dien.

Roulette zal een stuk spannender worden

Durf je in te zetten op losse getallen? Dan zal roulette een stuk spannender worden dan wanneer je dit niet zou doen. De spanning komt pas echt terug als de kans om te winnen kleiner is, maar de potentiële winst veel hoger. Dan kan je iedere keer de adrenaline voelen als het balletje op jouw getal valt. Dat gevoel is niet te beschrijven, wat je zult merken als je gaat gokken.

Samen meeleven

Als je met iemand anders speelt en jullie allebei op hetzelfde inzetten, is de spanning en meeleven met elkaar een stuk minder interessant. Wanneer jullie beide inzetten op getallen, dan gaat het pas echt leuk worden.

Samen hopen dat het juiste getal valt en samen om alles wat verzinnen waarom jouw getal gaat vallen. Roulette heeft veel charme, die je pas echt kunt beleven als je op getallen speelt.

Hogere winsten

Speel je op losse getallen, dan maak je automatisch ook kans op hogere winsten. De winst die je krijgt als je op een los getal inzet, is maar liefst 35 keer je inzet. Dat zou dus voor een leuke beloning zorgen. Een inzet van 10 euro levert je 350 harde euro’s op, en je krijgt natuurlijk je 10 euro inzet terug.

Waarom zou je dan niet op een kans spelen waarmee je veel meer geld kunt winnen? Je bent dan eigenlijk de misdadiger van je eigen portemonnee. .

Meer combinaties mogelijk

Spelers die spelen op getallen, kunnen veel meer combinaties maken dan spelers die alleen op simpele kansen spelen. Je kunt roulette strategieën toepassen als de Snake Bet strategie en de Fibonacci strategie. Zonder op getallen in te zetten, is er maar 1 strategie die je kunt spelen, en dat is de Martingale roulette strategie. Wil je de rest van je roulette spelletjes aan een strategie verbonden zitten of wil je meer keuzes hebben? Inderdaad, dan kies je gewoon voor getallen en dan voer je een grote strategie!

Meer plezier

Plezier met roulette beleven? Dat kan alleen met losse getallen. Niets is zo saai dan urenlang op rood of zwart in te zetten. Je wilt toch genieten als je roulette speelt? Daarom kan je niet zonder losse getallen!